DRAMA U BANJALUCI Nakon dva promašaja potrčao za bivšom suprugom, ubio je, pa presudio sebi

Izvor: Blic, 30.Maj.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U BANJALUCI Nakon dva promašaja potrčao za bivšom suprugom, ubio je, pa presudio sebi

Momčilo Tepić (47) iz Banjaluke jutros je oko šest časova u Ulici Zmaja Ognjena Vuka u Banjaluci ubio bivšu suprugu Milicu Tepić (44), a potom izvršio samoubistvo.

Prema izjavam komšija, motiv ubistva je najverovatnije ljubomora.

Oni su, ističu, bili oko 20 godina u braku, a pre nešto više od mesec dana su se razveli.

Momčilo je jutros ispred zgrade sačekao Milicu i kada ju je video ispalio dva hica prema njoj, ali je promašio.

- Nesretna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žena krenula je da beži, a on je odmah potrčao za njom i ispalio još jedan hitac u nju i pogodio je. Ona je pala ispred zgrade, gde je odmah preminula od zadobijenih povreda. On je potom ispalio hitac najverovatnije sebi u glavu – rekao je jedan od komšija.

Ubica je prevezen u UKC Republike Srpske, ali je ubrzo preminuo od povreda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRVAVI PIR U BANJALUCI: Zbog ljubomore ubio suprugu, pa sebe

Izvor: NaDlanu.com, 30.Maj.2016

Čekao je ipred zgrade s namerom da je ubije...Jutros oko šest časova dogodila se tragedija u Banjaluci...Jutros oko šest časova dogodila se tragedina u Banajluci. Zaslepljen ljubomorom, Momčilo Tepić (47) je sačekao da njegova bivša supruga Milica Tepić (44) izađe iz svoje zgrade u Ulici Zmaja...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.