DRAMA: Smederevski policajac na rukama izneo ženu iz kuće u plamenu

Izvor: NaDlanu.com, 28.Nov.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA: Smederevski policajac na rukama izneo ženu iz kuće u plamenu

Stojan Stanković (40), koji nije bio na dužnosti, zadobio je opekotine ruku, lica i vrata i zbrinut je na klinici u Zvečanskoj

Smederevski policajac Stojan Stanković (40) spasao je život meštanki Bavaništa, čiju je kuću zahvatio požar.

Stanković, koji nije bio na dužnosti, u poslednjem trenutku je uspeo da izvuče zarobljenu ženu na rukama i tada je teško povređen, saopštio je danas reprezentativni Nezavisni sindikat policije Velimir Lukić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
"Pošto je izneo ženu, Stanković se vratio u nameri da pokuša da ugasi požar. Zadobio je opekotine ruku, lica i vrata i zbrinut je na Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj ulici u Beogradu", rekao je predsednik sindikata Velimir Lukić.

Lukić je naveo da požrtvovanost Stankovića potvrđuje da su "policajci časni ljudi", spremni da pomognu građanima čak i kada to znači da rizikuju sopstveni život.

Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Policajac heroj teško povređen kod Smedereva

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014

Policajac iz Smedereva Stojan Stanković (40) spasao je život meštanki Bavaništa, čiju je kuću zahvatio požar i tom prilikom sam zadobio teške telesne povrede, saopštio je danas Nezavisni sindikat policije...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..On je, kako navodi NSP, u poslednjem trenutku uspeo je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.