Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU Policija već četiri sata traga za naoružanim muškarcem u zgradi (VIDEO)

Policija već tri sata traga za naoružanim muškarcem koji je nakon pucnjave oko sedam časova na adresi Jurija Gagarina 213 kada je oštećen automobil, uletelo je sa oružjem u stambenu zgradu u istoj ulici, sa brojem 241.

@mastronmania stanje na ulici pored zgrade pic.twitter.com/jxLYGpKBf6

Ispred zgrade su pristigli pripadnici posebne jedinice Policijske brigade pod punom opremom: sa fantomkama, šlemovima, pancirima i dugim cevima. Oni, kako javlja naš reporter >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stoje ispred zgrade u koloni.

The zgrada at the moment #blok45 pic.twitter.com/GP9E6bjGzs

Još se ne zna da li je u zgradu uleteo napadač ili čovek koji je bio meta napada, ali prema rečima stanara i policije, on je ušao u zgradu sa pištoljem.

Policija je blokirala ulaz, a jedna grupa policajaca viđena je kako ulazi unutra sa opremom za probijanje vrata.

Upravo blokirana Dr Ivana Ribara, policija traži nešto na ulici. #blok45 #novibeograd pic.twitter.com/UElu9a5GtG

Navodno, muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW neššto počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druge u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri vozila.

Pročitajte još:

U pucnjavi koja je prethodila ovome izrešetan je jedan automobil, a prema nezvaničnim informacijama pucalo se iz dva pištolja.

@duhparterab izgleda da pustaju ljude u zgradu. pic.twitter.com/QdQZawJc4K

Posle pucnjave, osumnjičeni je pobegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružžan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Stanari uplašeni

Stanari solitera u kojem se odvija drama sve do 23 sata nisu mogli da izađu napolje, niti da uđu unutra. Na prozorima se mogu videti ljudi koji bojažljivo izviruju napolje, a neki su bili vidno uplašeni i uznemireni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU Policija satima traga za naoružanim muškarcem u zgradi (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Avg.2016

Policija satima traga za naoružanim muškarcem koji je nakon pucnjave oko 20 časova na adresi Jurija Gagarina 213, uleteo sa oružjem u stambenu zgradu u istoj ulici, sa brojem 241...@mastronmania stanje na ulici pored zgrade pic.twitter.com/jxLYGpKBf6..Ispred zgrade su pristigli pripadnici posebne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.