DILER DROGE PUCAO NA POLICIJU: Usmrćen posle razmene vatre sa pripadnicima MUP!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DILER DROGE PUCAO NA POLICIJU: Usmrćen posle razmene vatre sa pripadnicima MUP!

Nastradali muškarac je pre dve godine kupio kuću i poljoprivredno zemljište na kojem je uzgajao marihuanu

GORNJI MILANOVAC - Muškarac koji je pucao na policiju usmrćen je u četvrtak veče kada su policajci uzvratili vatru, saznaje Kurir!

Obračun se dogodio u selu Polom kod Gornjeg Milanovca oko 18.20 časova!

Kako saznajemo, policajci su krenuli da hapse osumnjicenog koji je u tom trenutku zalivao zasad marihuane. Međutim, iznenada je zapucao na policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << službenike i ispalio nekoliko projektila, nakon čega su policajci uzvratili vatru.

Od zadobijenih povreda osumnjičeni je preminuo na licu mesta. Inače, nastradali muškarac je pre dve godine kupio kuću i poljoprivredno zemljište na kojem je uzgajao marihuanu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zapucao na policiju dok je zalivao marihuanu i poginuo od uzvraćene paljbe

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2015

GORNjI MILANOVAC – Policija je u selu Polom, pod planinom Rajac, oko 18,20 časova, bila prinuđena da uzvrati vatru na G. M. (38), za koga je osnovano sumnjala da tu uzgaja marihuanu, i ubila ga na licu mesta - na njegovom imanju, kada je, odbivši da joj se preda, iznenada počeo da puca. Prema...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.