DAN ŽALOSTI U BAČU Funkcioneri poginuli dok su se vraćali sa službenog puta

Izvor: Blic, 14.Apr.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN ŽALOSTI U BAČU Funkcioneri poginuli dok su se vraćali sa službenog puta

Zamenik načelnika Opštinske uprave Bač Dragan Banjac (57) i njegov kolega Zoran Milanko (43), saradnik u Odeljenju za poljoprivredu, poginuli su sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Silbaša i Bačkog Petrovca.

Kako saznaje "Blic", Banjac i Milanko su se vraćali sa službenog puta u opštinskom automobilu "Dačija daster" i iz za sada nepoznatih razloga njihovo vozilo sletelo je sa puta i preko obližnjeg kanala završilo isprevrtano u njivama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Iz policijskih izvora saznajemo da su obojica poginula na licu mesta, a da je za volanom bio Milanko.

Šefica kabineta predsednika Opštine Bač Biljana Stojičić kaže da su se njene kolege vraćale sa službenog puta iz Novog Sada gde su bili na radnim sastancima kod projektanta, zatim u Vladi Vojvodine i na još nekoliko destinacija.

- Pre polaska na službeni put bili su vrlo raspoloženi i kao i obično čekajući nalog za put šalili su se i davali uputstva za rad saradnicima. Bili su neumorni i omiljeni u upravi – priča za ‘’Blic’’ uplakana Stojičićeva.

U Baču kažu da je Zoran Milanko važio za jednog od najboljih poznavalaca agrara u toj opštini te da je znao svakog paora ponaosob i to sa kakvim se problemima nosi.

Pokojni Banjac i Milanko imali su po dve ćerke i suprugu. Oni će biti sahranjeni sutra na mesnom groblju – Milankov u 15, a Banjac u 16 sati.

Povodom tragične pogibije funkcionera Bača u zgradi Opštinske uprave otvorena je knjiga žalosti, a za 19 sati zakazana je komemoracija stradalima u Plavoj sali Doma kulture Bač.

Zbog strašnog događaja opštinska uprava odlučila je da sutra u Baču bude dan žalosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.