Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE IH VIDELI? Policija u potrazi za dečakom i devojčicom iz Petrova

Policija traga za Stefanom Rajčevićem(12) i njegovom vršnjakinjom Milicom Milivojević koji su juče nestali u Petrovu.

Po našim saznanjima, dečak i devojčica su se najverovatnije zajedno udaljili i negde otišli, te se ne radi o nasilnom odvođenju ili otmici. Oboje pohađaju sedmi razred i druže se.

- Policijskoj stanici Petrovo oko 7.30 juče prijavljeno je da su poslepodnevnim časovima od kuće udaljio  Stefan Rajčić (12) iz Petrova i da se od tada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vraćao kući. Policija je došla do saznanja da se u isto vreme od kuće udaljila dvanaestogodišnja Milica Milivojević iz Petrova – precizirali su iz CJB Doboj za „EuroBlic“

Dečak je visok oko 160 centimetara, sitnije građe, ima smeđu kratku kosu, na sebi zelenu jaknu, maskirne pantalone i patike, a devojčica je visoka oko 155 centimetara, srednje je građe, ima dugu smeđu kosu.

-Na sebi ima zelenu majicu, helanke i roza patike. U potragu sa njima uključeni su službenici PS Petrovo,  Jedinica za podršku CJB Doboj sa psom tragačem, pripadnici CZ, vatragasci i meštani, a blokirani su svi putni pravci – potvrđeno je „EuroBlicu“ u CJB Doboj.

U policiji apeluju na sve koji imaju bilo kakva saznanja da pozovu broj 122.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.