DA LI STE GA VIDELI Krenuo po umrlicu za majku, pa nestao

Izvor: Blic, 27.Jun.2016, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE GA VIDELI Krenuo po umrlicu za majku, pa nestao

Aleksandru Laziću (27) iz Azanje kod Smederevske Palanke izgubio se svaki trag od jutra između petka i subote kada je oko 4.30 došao do službe Urgentne medicine u palanačkom Domu zdravlja da se raspita u vezi sa umrlicom za preminulu majku.

Ispred Doma zdravlja nađena su njegova parkirana kola, otključana, sa ključem u bravi, svim dokumentima i telefonom. Njegova majka sahranjena je u nedelju, a policija još uvek traga za mladićem koji je visok oko dva metra, težak oko 130 kilograma i na sebi je imao majicu, trenerku i patike.

Svi koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu mogu se obratiti policiji na telefon 026/319-166.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NESTAO MLADIĆ U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Otišao da proveri majčinu umrlicu, pa mu se izgubio svaki trag! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016

Aleksandar Lazić (27) iz mesta Azanje kod Smederevske Palanke, nestao je u noći između petka i subote, kada je oko 4.30 sati krenuo ka službi Urgentne medicine u palanačkom Domu zdravlja kako bi se raspitao o umrlici za njegovu majku koja je preminula...Ispred te ustanove su pronađena njegova kola...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.