Čula se buka, a onda je potegao sekiru na sestru

Izvor: Blic, 02.Avg.2015, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čula se buka, a onda je potegao sekiru na sestru

Marinko Rebić (53), osumnjičen da je prekjuče u iznajmljenom stanu sekirom ubio svoju sestru Ružu Rebić (57), a potom nožem pokušao da se ubije, još nije objasnio šta ga je primoralo da se odluči na tragičan čin.

Zgrada gde je počinjeno ubistvo

Osumnjičeni je u bolnici zbog povreda koje je naneo sebi.

Marinko je u petak ujutro sekirom usmrtio sestru, a zatim je nožem pokušao da se zakolje i prereže stomak. Nije, međutim, uspeo u toj nameri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već se povređen onesvestio. Kada je došao svesti i video mrtvo telo sestre, odmah je pozvao policiju.

Komšije u zgradi u Ulici 17. oktobra u naselju Rakovica, gde su brat i sestra živeli u iznajmljenom stanu, u šoku su. Rebići su prethodno živeli u Zrenjaninu, a u Rakovicu se su doselili pre nekoliko meseci.

- Iz njihovog stana često se čula galama. Ali ne znamo da li su se svađali ili su jednostavno govorili glasnije. Komšije smo, ali se s njima nismo družili - napominju komšije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.