Izvor: Blic, 28.Sep.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkular odsekao tri prsta mladiću iz Niša

Mladić star 20 godina iz Niša, kome je cirkular večeras odeskao tri prsta desne ruke hitno je upućen za Klinički centar u Beogradu sanitetom niške Hitne pomoci. Nezgoda se desila večeras prilikom seče ogrevnog drveta cirkularom koji je mladiću odsekao palac, kažiprst i srednji prst desne ruke. On je zato hitno upućen u Beograd na mikrohirursku operaciju ušivanja prstiju.

Direktor Hitne pomoci u Nišu Slavoljub Živadinović potvrdio je da je ekipa niške Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u rekordno kratkom roku zbrinula pacijenta koji je u pratnji medicinske ekipe upućen u Beograd. Odsečeni prsti su zapakovani u specijalnu posudu sa ledom kako bi mikrohirurškim zahvatom bili ponovo spojeni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cirkular odsekao tri prsta mladiću

Izvor: OkRadio.rs, 29.Sep.2016, 08:32

Mladić star 20 godina iz Niša, kome je cirkular večeras odeskao tri prsta desne ruke hitno je upućen za Klinički centar u Beogradu sanitetom niške Hitne pomoci. Nezgoda se desila u sredu uveče prilikom seče ogrevnog drveta cirkularom koji je mladiću odsekao palac, kažiprst i srednji prst...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.