Čikago: Radnik pucao u direktora

Izvor: Akter, 31.Jul.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čikago: Radnik pucao u direktora

Radnik jedne tehnološke kompanije pucao je danas u svog izvršnog direktora u prostorijama firme, a zatim je izvršio samoubistvo, saopštila je čikaška policija

Policijski inspektor Džeri Mekarti rekao je da je radnik, inače nezadovoljan zbog prebacivanja na niže radno mesto, najpre razgovarao sa direktorom u kancelariji na 17. spratu poslovne zgrade u Čikagu, a zatim izvukao pištolj koji je direktor pokušao da mu uzme.

Direktor (54) je pogođen sa dva hica, nakon čega je radnik izvršio samoubistvo, rekao je Mekarti i dodao da je direktor u ozbiljnom stanju prevežen u bolnicu, preneo je AP.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čikago: Pucao u direktora,pa u sebe

Izvor: B92, 31.Jul.2014

Čikago -- Radnik jedne tehnološke kompanije pucao je danas u svog izvršnog direktora u prostorijama firme, a zatim je izvršio samoubistvo, saopštila je čikaška policija...Policijski inspektor Džeri Mekarti rekao je da je radnik, inače nezadovoljan zbog prebacivanja na niže radno mesto, najpre...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.