Čekićem isprebijao poznanika

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekićem isprebijao poznanika

Policija je uhapsila taksistu A. Ć. koji je danas pred više očevidaca čekićem na staroj zelenoj pijaci u Valjevu prebio 60-godišnjeg Z. B.

Kako saznaje “Blic”, dvojica Valjevaca, koji se poznaju od ranije, sukobila su se zbog navodnog duga od 1.000 evra.

Najpre su se posvađali da bi u jednom trenutku taksista dograbio čekić sa pijačne tezge i njime tri puta udario u glavu Z. B. nekadašnjeg radnika “Krušika” koji je u poslednje vreme, kako se saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sitno trgovao devizama na pijaci. A. Ć. je potom pobegao sa lica mesta, ali ga je patrola policije ubrzo našla i uhapsila.

Povređeni Z. B. sa povredama opasnim po život, nakon prve pomoći u Urgentnom centru valjevske bolnice, transportovan je na lečenje u Beograd.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.