Bulatović izrešetan zbog duga?

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović izrešetan zbog duga?

ALEKSANDAR Bulatović (31), koji je u četvrtak ubijen sa više hitaca iz pištolja na parkingu ispred zgrade u Bulevaru Zorana Đinđića 160 u Novom Beogradu, odranije je dobro poznat policiji i sudskim organima! Više puta je hapšen zbog različitih krivičnih dela, a pre svega zbog nasilničkog ponašanja, nošenja i korišćenja vatrenog oružja za koje nije imao dozvolu, kao i zbog dilovanja droge. Prema prvim, nezvaničnim nalazima istrage, sumnja se da su motiv neraščišćeni odnosi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nenamireni računi zbog narkotika. Kako „Novosti“ nezvanično saznaju iz izvora bliskih istrazi, Bulatović je živeo na Čukarici, gde ima prijavu boravka. Međutim, gotovo svakog dana, dolazio je svojom crvenom „kijom“, koju je parkirao ispred ulaza u Bulevaru Zorana Đinćića 160, u zgradu kod devojke, koja živi u iznajmljenom stanu na petom spratu. Tako je bilo i u četvrtak, a ubica je, očigledno dobro poznavao Bulatovićeve životne navike i kretanje, pa ga je sačekao u mraku i zapucao na parkingu, a zatim pobegao. - Oko 17.30 čuli smo da je nešto puklo četiri puta - kaže jedan od vlasnika lokala koji se nalaze u blizini ulaza u zgradu broj 160. - Mislili smo da su petarde, jer ih deca poslednjih dana bacaju na ulici. Niko nije posumnjao da je u pitanju nešto ozbiljnije, jer se pre tog praska nije čula nikakva svađa, niti bilo šta drugo.PIŠTOLj “MIROVAO“ ZA POJASOM BULATOVIĆ je, kako saznajemo, kobne večeri bio naoružan! Pištolj mu je, tokom uviđaja, nađen za pojasom. Oružje očigledno nije stigao da upotrebi. Nezvanično, sa njim je u trenutku pucnjave bila još jedna osoba koja je navodno uspela da pobegne. Beživotno telo Aleksandra Bulatovića, kojeg je ubica sačekao u mraku, prišao mu s leđa i ispalio tri metka u grudi, a zatim ga „overio“ sa dva u glavu, pronašla je oko 18 časova, slučajno, jedna Beograđanka. - Devojka je htela da se parkira - objašnjava jedan od stanara zgrade ispred koje se dogodilo ubistvo. - Primetila je nešto čudno na parkingu, izašla iz svog vozila i tek tada videla da na parkingu leži mladić. Tada je pozvala pomoć. Na mesto obračuna ubrzo je stigla lekarska ekipa, koja je mogla samo da konstatuje smrt mladića. Policija je obavila uviđaj, a automobil koji je pripadao Bulatoviću je odvezen na veštačenje. Međutim, prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su motiv ovog ubistva u Novom Beogradu neraščišćeni odnosi i nenamireni „računi“ zbog droge.STANARI GA NISU POZNAVALI STANARI ulaza ispred kojeg se dogodilo ubistvo kažu da ih ovaj događaj nimalo ne iznenađuje, s obzirom na to da u tom kraju „cveta narkomanija“. - Kraj je prepun narkomana i dilera - kaže jedan od stanara zgrade. - Ne znamo kako sa njima da izađemo na kraj, a i plašimo se. Takođe, ulične svetiljke gotovo da i ne postoje. O ubijenom mladiću stanari zgrade u kojoj je bio čest gost, kažu, međutim, da ništa ne znaju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NIJE NI STIGAO DA POTEGNE: Naoružani diler izrešetan zbog duga za drogu!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2014

Bulatović je više puta je hapšen zbog različitih krivičnih dela, a pre svega zbog nasilničkog ponašanja, nošenja i korišćenja vatrenog oružja za koje nije imao dozvolu, kao i zbog dilovanja droge..BEOGRAD - Aleksandar Bulatović (31), koji je u četvrtak ubijen sa više hitaca iz pištolja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.