Izvor: Danas, 17.Sep.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski tajkun u pritvoru

Beograd - Cvetan Vasilev, bugarski biznismen za kojim je raspisana Interpolova poternica, predao se juče policiji u Beogradu, a potom je saslušan u Višem sudu radi utvrđivanja identiteta i određivanja pritvora.

„Policija je Vasilevu bila za petama, pa je on odlučio da se dobrovoljno preda“, potvrđeno je Danasu u MUP-u. On je prebačen u Viši sud radi provere identiteta, nakon čega sudija određuje pritvor po Interpolovoj poternici, koju je za njim raspisala Bugarska >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << 28. jula, zbog sumnjivog poslovanja, kojim je Vasilev izazvao najveću bankarsku krizu u Bugarskoj. Sud u Bugarskoj naredio je da mu se zapleni celokupna imovina. Vasilev je većinski vlasnik bugarske „Korpbanke“, nad kojom je u junu kontrolu preuzela Narodna banka Bugarske.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.