Briga za porodicu prioritet Vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Briga za porodicu prioritet Vlade"

I ovogodišnji Bejbi Egzit protiče u znaku muzike, plesa, različitih radionica i humanitarnih aktivnosti. A sve u znaku dece i optimizma, kako se taj festival još često i naziva.

"Srbija je bogatija za, da budemo skromni, za barem deset milijardi dolara u ovim mladim ljudima. Kako to da afirmišemo i uključimo u svet, to se ovde vežba, kroz ulicu profesija, kroz humanost. Imamo celo odeljenje koje se bavi gradićem budućnosti", kaže Đorđe Mojić, direktor festivala "Bejbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Egzit".

Otvarajući festival, koji se smatra najvećim porodičnim događajem u regionu, ministar Aleksandar Vulin je kazao da je to pravo mesto da se promoviše sve ono što je država uradila za zaštitu porodice i dece, koji su, kako je dodao, jedan od prioriteta Vlade.

"Porodica je osnovna ćelija, osnovni stub našeg društva, a ponekad se bojim da to uzimamo zdravo za gotovo, kao da nije potrebna pomoć, kao da nije potrebno da stvaramo sadržaje koje će ljude činiti ponosnim, ne samo što vole svoju porodicu, već da imaju pouzdanje i sigurnost da će država biti tu i sutra", kaže Vulin.

Na dvodnevnom festivalu optimizma, kako se Baby Exit još naziva, i ove godine, deca se, na njima razumljiv način, upućuju na važnost kulture, ekologije, obrazovanja i društvene odgovornosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALEKSANDAR VULIN: Porodica apsolutni prioritet Vlade

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017

Ministar je istakao da država brine o porodicama i podsetio da je svako davanje na vreme..Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, rekao je danas na otvaranju manifestacije Baby exit da Vlada Srbije ne može da nađe bolji način da promoviše sve ono što je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.