Bramerc pohvalio Službu za otkrivanje ratnih zločina MUP-a

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc pohvalio Službu za otkrivanje ratnih zločina MUP-a

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc, koji boravi u dvodnevnoj poseti Beogradu, pohvalio je danas rad Službe za oktirvanje ratnih zločina MUP-a.

Tokom prijema u MUP-u, ministar Nebojša Stefanović i Bramerc su ocenili da je saradnja tog resora i Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju izuzetno dobra.

Stefanović je Bramerca upoznao o aktivnostima koje to ministarstvo preduzima na ispunjavanju obaveza iz Poglavlja 24 i dodao da će MUP nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rad sa rezidualnim mehanizmom, koji je pravni naslednik Haškog tribunala, saopstio je Biro MUP-a za saradnju s medijima.

Bramerc je, kako se navodi, pružio je podršku Srbiji na putu evropskih integracija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAMERC SE SASTAO SA STEFANOVIĆEM: Pohvaljena služba MUP za otkrivanje ratnih zločina

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015

Ministar Stefanović upoznao je Bramerca sa aktivnostima koje Ministarstvo preduzima na ispunjavanju obaveza iz Poglavlja 24 i dodao da će MUP nastaviti rad sa rezidualnim mehanizmom, koji je pravni naslednik Haškog tribunala..BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.