Bivši specijalac uhapšen zbog praćenja Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši specijalac uhapšen zbog praćenja Vučića

MUP Srbije u nedelju ujutru je priveo S.M. iz Crne Gore, bivšeg pripadnika specijalnih policijskih jedinica, zbog sumnje da je pratio premijera Republike Srbije Aleksandra Vučića, javili su beogradski mediji.

Kako se navodi, S. M., koji je poslednjih godina bio član jedne kriminalne grupe, nekoliko puta je viđen u blizini adrese na kojoj stanuje premijer Vučić.

Posle privođenja, on  je više puta menjao iskaz o tome zašto je pratio premijera.

Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbije Aleksadnar Vučić daje iskaz u policiji povodom tvrdnji Kurira da je zajedno sa više osoba učestvovao u pritiscima, ucenama i iznudi protiv pravnog iskaza bivšeg direktora tog dnevnog lista, preneo je Pink.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.