Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berane: Policajac ubio dvojicu komšija, pa sebe

Jedan crnogorski policajac iz okoline Berana ubio je danas dvojicu komšija nakon čega je izvršio samoubistvo, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova te zemlje.

Kako je navedeno u saopštenju, dežurnoj službi Centra bezbednosti Berane danas popodne javljeno je da je došlo do korišćenja vatrenog oružja u komšijskoj svađi u naselju Pešca u tom gradu.

Nakon što je patrola izašla na mesto događaja, tamo je zatekla tela Z.Ć. (68) i D.S. (62), dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je policajac R.B. (45) još davao znake života.

R.B. je transportovan do Opšte bolnice u Beranama ali je na putu do bolnice umro.

Prema prvim podacima, R.B. je iz vatrenog oružja ubio komšije nakon čega je sebi pucao u glavu.

On je bio zaposlen u Stanici policije u Petnjici i u kritičnom momentu nije bio na dužnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija: Policajac ubio dvojicu, pa se ubio

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016

U Beranama u Crnoj Gori, u naselju Pešta, policajac Radenko Burić (45) ubio je dvojicu komšija Zdravka Ćulafića (67) i Dragutina Spalevića (62), i nakon toga izvršio samoubistvo...Dvostruko ubistvo i samoubistvo dogodili su se u 15.30, a tragediji je prethodila svađa...U saopštenju Uprave policije...

Nastavak na Mondo...

Berane: Policajac ubio dvojicu komšija, pa sebe

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2016

Jedan crnogorski policajac iz okoline Berana ubio je danas dvojicu komšija nakon čega je izvršio samoubistvo, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova te zemlje...Kako je navedeno u saopštenju, dežurnoj službi Centra bezbednosti Berane danas popodne javljeno je da je došlo do korišćenja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.