Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berane: Mobilnim telefonom pogodio predsednika opštine u glavu

Službenici Uprave policije Berane će državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu podneti krivičnu prijavu protiv Vasa Raičevića (32), zbog osnovane sumnje da je predsednika Opštine Dragoslava Šćekića pogodio mobilnim telefonom u glavu pri čemu mu je naneo lake telesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

Krivična prijava jer je mobilnim telefonom pogodio Šćekića u glavu https://t.co/fX0gEkKfs2 pic.twitter.com/GPxOm0H7iR

Protiv Raičevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao i protiv Viktora Šuntića (39) rođenog u Beranama a nastanjenog u Podgorici, će nadležnom Sudu za prekršaje biti podneta prekršajna prijava zbog  fizičkog napada, na Š.V. i M.Š.

- Predsednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić je sinoć,  oko 23.40 časova, ušao u kafe bar Evropa u Beranama zajedno sa D.S, Š.V. i M.Š. Po ulasku u kafe bar, Šćekić je pogođen mobilnim telefonom u predelu glave usled čega je zadobio laku telesnu povredu. Nakon toga, Raičević i Šuntić su krenuli ka Šćekiću, ali su ispred njih stali Š.V. i M.Š. Tada je Šuntić udario stisnutom pesnicom Š.V. u predelu glave, dok je istovremeno Raičević stisnutom pesnicom u predelu glave udario M.Š. Dalju tuču sprečilo je obezbeđenje lokala, a Raičević i Šuntić su se udaljli sa lica mesta - saopšteno je iz Uprave policije

Incident je Centru bezbednosti Berane, prijavio Dragoslav Šćekić u noći između subote i nedelje oko 00.15 časova.

- Policijski službenici su, odmah po prijavi, preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti i pronašli Raičevića i Šuntića. Raičević je uspeo da se udalji ali je kasnije pronađen i priveden u policijske prostorije. Službenici CB Berane su takođe, osim od Raičevića i Šuntića, u policijskim prostorijama uzeli izjave i od oštećenih kao i drugih lica. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, koji se izjasnio da se protiv V.R. podnese krivična prijava, zbog osnova sumnje da je na štetu Dragoslava Šćekića počinio krivično delo laka telesna povreda, dok se izjasnio da se protiv njega takođe, kao i protiv Šuntića, podnese i prekršajna prijava zbog fizičkog napada. Krivična prijava protiv Raičevića će, shodno konsultacijama sa tužiocem, tom tužiocu biti podneta u redovnom postupku. Raičević i Šuntić će večeras biti privedeni Sudu za prekršaje zbog počinjenog prekršaja - navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

INCIDENT U BERANAMA: Pogodio mobilnim gradonačelnika u glavu

Izvor: Kurir, 25.Sep.2016

...Protiv Raičevića, kao i protiv Viktora Šuntića (39) rođenog u Beranama a nastanjenog u Podgorici, će nadležnom Sudu za prekršaje biti podneta prekršajna prijava zbog  fizičkog napada, na ŠV i MŠ..- Predsednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić je sinoć,  oko 2340 časova, ušao u jedan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.