Izvor: CrnaHronika.rs, 03.Dec.2013, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Zadavio staricu i oženio se otetim novcem

Radovan M. (25) priveden i osumnjičen za svirepo ubistvo dragice Radulović (78). Živeo u komšiluku sa žrtvom koju je upoznao dok su šetali pse.
BEOGRADSKA policija uhapsila je Radovana M. (25), osumnjičenog da je na svirep način pre dvadesetak dana ubio Dragicu Radulović (78), u njenom stanu u Ulici Ognjena Price u Zemunu. Kako je obdukcija pokazala, ona je pretučena na smrt, a prema nezvaničnim informacijama mladić je opljačkao Dragicu i od tih para napravio svadbu.
Beživotno telo Dragice Radulović sa vidljivim povredama pronađeno je pre dvadesetak dana u njenom stanu. Odmah je prevezeno u Institut za sudsku medicinu gde je obavljena obdukcija. Utvrđeno je da je starica pretučena, a zatim zadavljena. Usledila je opsežna istraga kriminalističke policije, pa je ubica brzo identifikovan i uhapšen. Kako smo saznali, Radovan je sa tadašnjom devojkom, a sadašnjom suprugom živeo u Pančevu, odakle se pre izvesnog vremena preselio u Beograd. Živeo je u komšiluku, nedaleko od Dragičinog stana, a sa njom se upoznao dok su šetali pse u naselju.
- Verovatno je pretpostavio da ona ima dosta ušteđevine, pa je tog kobnog dana otišao kod nje kući i tražio da mu da novac kako bi mogao da se oženi – rekao nam je izvor blizak istrazi. – Ona je to odbila, nakon čega je Radovan počeo da je udara. Na kraju je ženu zadavio i opljačkao. Kada je telo otkriveno bilo je očigledno da se radi o ubistvu, a to su potvrdili i rezultati obdukcije. Konstatovani su joj višestruki prelomi rebara, a kao konačan uzrok smrti je navedeno da je udavljena.
Zločin koji je počinio Radovanu nije bio prepreka da napravi svadbu, i to od novca koji je ukrao od žrtve. Ipak, on je ubrzo identifikovan kao ubica, nakon čega je i uhapšen. Po nalogu tužioca Višeg suda osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati.
DOSIJE
KAKO smo saznali, Radovan je odranije poznat policiji. Sumnja se da je on u Pančevu počinio nekoliko krivičnih dela napada i pljački, a žrtve su uglavnom bile starije žene. Zbog svega toga se najverovatnije i preselio u Beograd, ali je nastavio po starom.
Izvor: novosti

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FALILO MU ZA SVADBU: Pančevac ubio baku zbog 40 evra da bi se oženio!

Izvor: Kurir, 04.Dec.2013, 06:31

Presudio komšinici Radovan M. (25) od Dragice Radulović (78) tražio pare da bi verenici, kojom se oženio posle zločina, mogao da kupi poklon..BEOGRAD - Brutalno!..Radovan M. (25) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je 13. novembra pretukao, zadavio i opljačkao komšinicu Dragicu Radulović (78)...

Nastavak na Kurir...

Ubio babu da plati svadbu

Izvor: OkRadio.rs, 04.Dec.2013

Radovan M. (25) priveden je zbog sumnje da je ubio Dragicu Radulović (78) iz Beograda. On se sumnjiči  da je pre dvadesetak dana na svirep način ubio staricu u njenom stanu.    Kako je obdukcija pokazala, starica je pretučena na smrt, a zatim zadavljena.    Radovan M. je sa žrtvom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.