Bajkeri iz Tuzle osuđuju „čin vandalizma“

Izvor: Blic, 03.Jun.2015, 06:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri iz Tuzle osuđuju „čin vandalizma“

Udruženje Moto-klub Tuzla uputilo je juče pismo policiji Kantona Sarajevo i ministru Predragu Kurtešu sa zahtevom da se postupi po zakonu u vezi s napadom na bajkere iz Čačka, tokom prošlog vikenda u Sarajevu.

U pismu koje prenosi “Dnevni avaz” Udruženje zahteva da se procesuiraju odgovorni, kao i da se sarajevska policija oglasi o detaljima napada, uz pitanje „zašto nije primljena prijava i napravljen zapisnik policije na licu mesta”.

U pismu je navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ovaj “čin vandalizma” ako se ne sankcioniše dovodi sve bajkere koji putuju po svetu u opasan položaj, i “to ne od naših domaćina niti od bilo kojeg bajkera, nego od istih takvih vandala...”.

Petorica motociklista iz Čačka prijavila su se 30. maja Policijskoj stanici Pale da ih je u Sarajevu pretukla grupa od 20-ak mladića. Najteže je povređen Milan Stefanović iz Čačka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.