BIZARNO Milićev svedok protiv vozača tramvaja

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO Milićev svedok protiv vozača tramvaja

Marko Milićev (33), koji se preksinoć u pritvoru isekao žiletom, juče je tražio da se u Palati pravde pojavio kao svedok udesa u kom je povređen.

Optuženi vozač automobila „kantrimen” kojim je 10. februara usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu nije životno ugrožen posle samopovređivanja žiletom. Trenutno je u bolnici Okružnog zatvora u Beogradu, gde će biti na posmatranjima.

Međutim, juče je odveden na suđenje u Treći osnovni sud gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao oštećeni trebalo da da iskaz. Milićev je jedan od 20 povređenih osoba u sudaru dva tramvaja i kamiona koji se dogodio 10. marta 2014. na Novom Beogradu.

Postupak se vodi protiv vozača kamiona Dalibora Šušnjara, okrivljenog da je izazvao ovu nesreću. Milićev je u ovom udesu lakše povređen i ima pravo na odštetu.

On juče nije saslušan, jer je došlo do nesporazuma između zatvorske straže i suda pošto sud nije obavešten da je Milićev priveden, tako da je saslušanje odloženo za 3. mart.

Inače, u Trećem sudu se Milićevu sudi za smrt Jovanovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milićev svedok protiv vozača tramvaja

Izvor: Mondo, 28.Jan.2015

Marko Milićev (33), koji se u ponedeljak u pritvoru isekao žiletom, juče je tražio da se u Palati pravde pojavio kao svedok udesa u kom je povređen...Foto: MUP Srbije..Optuženi vozač automobila „kantrimen” kojim je 10. februara usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu nije životno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.