BG: Pucnjava tokom pljačke. NS: Upucan u kladionici

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2014, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Pucnjava tokom pljačke. NS: Upucan u kladionici

U noći između srede i četvrtka došlo je do pucnjave u Beogradu (tokom pljačke) i Novom Sadu (u kladionici na Petrovaradinskoj tvrđavi). U obe pucnjave povređen je po jedan muškarac.

Radio pištolj u Beogradu i Novom Sadu (Foto: Ilustracija)

 

Pucnjava u Beogradu se dogodila oko 20.30 sati tokom pljačke na Bežanijskoj kosi.

 

Jedan muškarac (39) je tom prilikom lakše povređen, kazala je agenciji Beta potparolka beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Hitne pomoći Nada Macura.

 

Kako je pojasnila, muškarac je metkom samo okrznut po glavi.

Muškarac srednjih godina povređen je u sredu uveče u pucnjavi u jednoj kladionici na Petrovaradinskoj tvrđavi, kazala je agenciji Beta portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajinac Nenadić.

 

Muškarac je zatečen sa tri prostrelne rane u predelu noge i u donjem delu leđa.

 

On je zbrinut na mestu nesreće i prevežen u Urgentni centar, rekla je Pokrajinac Nenadić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pucnjava u kladionici, izrešetan Novosađanin

Izvor: Mondo, 04.Sep.2014

Muškarac srednjih godina povređen je u sredu uveče u pucnjavi u jednoj kladionici na Petrovaradinskoj tvrđavi...Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock..Kako je izjavila portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajinac Nenadić muškarac je zatečen sa tri prostrelne rane u predelu noge i u donjem...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.