BG: Napadnuta dva vozača GSP-a

Izvor: Radio 021, 01.Feb.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Napadnuta dva vozača GSP-a

Saobraćajni sindikat saopštio je da je sinoć napadnut vozač GSP-a na liniji 704, kao i da je grupa mladića maltretirala putnike na liniji 706, a zatim i vozača.

Napad na vozača desio se nešto pre ponoći, a napadu je prethodila saobraćajna nezgoda, navodi se u saopštenju i dodaje da je putničko vozilo sustiglo autobus, a zatim je nekoliko osoba napalo i udarilo vozača.

Drugi incident desio se na Zelenom vencu gde je oko pet časova ujutru grupa alkoholisanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mladića maltretirala putnike autobusa koji je saobraćao na liniji 706.

"Jedan iz te grupe je čak na Zelenom Vencu pokušao da pokrene autobus tako što je seo za upravljač, ali u tome nije uspeo. Mladić je to pokušao dok se vozač prijavljivao otpravniku", navode iz sindikata.

Autobus je zatim krenuo ka Batajnici, a kada ih je vozač Vladimir M. upozorio da prestanu sa agresivnim ponašanjem, nasrnuli su na njega, piše u saopštenju. Sindikat navodi da je uviđaji policija obavila u oba slučaja.

U saopštenju se podseća i da je pre sedam dana brutalno pretučen vozač autobusa u bloku 44 na liniji 45, a da počinioci još nisu identifikovani.

Iz sindikata upozoravaju da je neophodno preduzeti nešto kako bi se zaštitilo saobraćajno osoblje.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.