BEZNAĐE Otac poginule bebe ostao i bez brata

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZNAĐE Otac poginule bebe ostao i bez brata

Dragan Marinković (34), otac osmomesečnog Andrije koji je preminuo u stravičnom udesu u Makedoniji, izgubio je sinoć i brata Nikolu, koji je posle sudara više dana bio u komi, saznaje Blic.

Njegov brat je bio u kritičnom stanju posle udesa, a sinoć je preminuo u bolnici.

U šoku sam, to je sve što mogu da kažem, rekao je ranije za Blic Dragan Marinković (34).

Marinković je otpušten iz bolnice kada su mu sanirane lakše povrede, ali je juče ceo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dan proveo obilazeći svoju teško povređenu suprugu Mariju (30) i sina Matiju (5). Umotan u zavoje, Dragan je potpuno izgubljen lutao hodnicima bolnice, ne želeći da razgovara ni sa kim.

Bolničko osoblje pokušalo je da ga uteši, ali je on ceo dan proveo šetajući od sobe do sobe.

- U šoku sam, to je sve što mogu da kažem - prošaputao je Dragan dok se vraćao iz posete supruzi Mariji, čije se stanje stabilizovalo, dok se sin Matija oporavlja.

Matija Marinković (5) Starijem sinu Marinkovića su do dolaska Hitne pomoći najpre pomogli očevici nesreće. Dragan Marinković (34)

Vozač „škode“ Dragan Marinković zadobio je povrede glave i posekotine nam rukama i nogama.

Rajko Radojković (21)

Vozač „forda“, za koga se sumnja da je izazvao udes, ostao je nakon sudara zaglavljen u vozilu povređen i u besvesnom stanju.

Poslednji lekarski izveštaj donekle je ohrabrio porodicu Marinković iz Ćuprije.

- Prijatelji i rodbina nas hrabre da istrajemo u ovom teškom trenutku. Doktori kažu da su operacije Matije i Marije bile uspešne, ali ne dozvoljavaju posete - rekla je za “Blic” snaja Milena Marinković.

Nikola Gavrilović (20) iz Lalinskih pojata kod Niša, koji je povređen u “fordu”, mogao bi već danas da bude pušten iz bolnice nakon što mu je u prelomljenu butnu kost ugrađena šipka.

- Supruga je u Skoplju kod njega. Čekamo zeleno svetlo da bude otpušten - rekao je Gavrilović.

Stanje putnice iz “forda” Milice Novović (19) je stabilno, dok ispred sobe vozača Rajka Radojkovića (21), za koga se sumnja da je izazvao sudar, dežura policija.

Podsetimo, udes se dogodio pre četiri dana na putu Đevđelija-Veles, kada se „ford“ sudario sa „škodom“ u kojoj je bila porodica Marinković. Beba Andrija je preminuo, a sedam putnika je povređeno u dva vozila.

Devojčica (12) sve vreme bila uz malog Matiju

Mlada Novosađanka prva je pritrčala malom Matiji, koga je do dolaska lekara sve vreme tešila i držala ga za ruku. Ona se sa porodicom zatekla na putu u trenutku nesreće, a kasnije je sa majkom prevezla bebu Andriju u bolnicu, gde je preminuo.

Lekari kasnili na mesto udesa?

Makedonske vlasti proveravaju navode da je Hitna pomoć stigla do povređenih Srba nakon skoro 25 minuta, kao i da osmomesečnog Andriju koji je preminuo nisu odmah prevezli u bolnicu jer su mislili da je lakše povređen. Zaposleni u bolnicu su to demantovali, iako su očevici rekli da je bebu prevezla srpska porodica iz Novog Sada.

Pročitajte još Molim se da mi se sin probudi iz kome STRAVIČAN PRIZOR Beba iz Srbije poginula u Makedoniji Majka i stric stradale bebe se bore za život UDES U MAKEDONIJI Hitna stigla posle pola sata, bebu nije ni prevezla?!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stric stradale bebe podlegao povredama

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2014

Dragan Marinković (34), otac osmomesečnog Andrije koji je preminuo u stravičnom udesu u Makedoniji, izgubio je sinoć i brata Nikolu Marinkovića (24), koji je posle sudara više dana bio u komi. Nikola je bio u kritičnom stanju, a sinoć je preminuo u bolnici. ..Kola u kojima se nalazila porodica...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.