BARAJEVO: Provalio u kuću i pokrao televizor i zlatni nakit

Izvor: Kurir, 23.Jul.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARAJEVO: Provalio u kuću i pokrao televizor i zlatni nakit

Policija osumnjičenog mladića tereti da je provalio u kuću kada se uverio u odsustvo vlasnika i iz nje pokrao zlato i tehniku

BEOGRAD - Beogradska policija je, nakon intenzivnog operativnog rada na terenu, uhapsila A.N. (20), zbog postojanja osnova sumnje da je na području Barajeva izvršio krivično delo teške krađe.

Policija sumnja da je krivično delo izvršio u periodu od 01. do 16. jula ove godine, tako što je iz jedne kuće u mestu Rožanci kod Barajeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iskoristivši odsustvo vlasnika, ukrao televizor i zlatni nakit.

Ova uspešna akcija policije u Barajevu govori u prilog činjenici da je u prethodnom periodu, za prvih šest meseci ove godine zabeležen procenat rasvetljavanja krivičnih dela od 69 posto.

Takođe, u istom periodu smanjen je i broj izvršenih krivičnih dela za 20 posto u odnosu na isti period prošle godine, a manji je i broj krivičnih dela izvršenih provalama u kućama i vikendicama, kažu u policiji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.