Autobus sleteo u Lim, potraga za vozačem

Izvor: RTS, 27.Mar.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo u Lim, potraga za vozačem

Autobus užičkih "Puteva" sleteo je oko 15 časova u Lim između Brodareva i Gostuna, potvrdio je za RTS istražni sudija Ljubo Vukašinović nakon završenog uviđaja. Vatrogasno-spasilačka jedinica MUP-a iz Prijepolja čamcima pretražuje mesto nesreće.
Kako se pretpostavlja, u autobusu koji je krenuo po radnike u Gostun bio je samo vozač M. K. Autobus je na jednoj krivini prešao na levu stranu i sleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Lim.

Spasioci iz Prijepolja tragaju za njim. 
"Naš autobus je trebalo da vrati radnike s gradilišta u Gostunu. Svi radnici smene koja je trebalo da bude prevezena – živi su jer je autobus sleteo dok je išao ka Gostunu", rekao je za agenciju Beta direktor užičkih "Puteva" Sabahudin Kozica.
Još nije poznato šta je sa vozačem, kao ni da li je u autobusu možda bio još neko, rekao je Kozica.
Portparolka Policijske uprave u Prijepolju Nataša Mrdaković potvrdila je da je autobus sleteo u reku u blizini Brodareva, ali je rekla da će detalji biti poznati posle uviđaja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.