Autobus ipak ostaje u Limu do sutra

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus ipak ostaje u Limu do sutra

Uprkos naporima da se iz Lima izvuče autobus koji je sleteo u tu reku 26. marta, to danas nije učinjeno iz bezbednosnih razloga, rečeno je Tanjugu u preduzeću "Putevi" Užice.

Prvobitno je bilo planirano da autobus izvadi dizalica, ali pošto ona ne može da dosegne do olupine to je trebalo učiniti čekrkom, međutim, kako kažu u "Putevima", iz bezbednosnih razloga danas su nadležni odustali od toga.

Autobus užičkih "Puteva" sleteo je u Lim u mestu Mili, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je stradao vozač M.K. a pripadnici odeljenja za vanredne situacije su ga fiksirali.

Inače, vozilo puteva "Užice" sletelo je u reku Lim između Gostuna i Brodareva. U njemu nije bilo putnika, a tom prilikom stradao je vozač čije telo su pripadnici Žandarmerije izvukli 27. marta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.