Poništena presuda za ubistvo Vojislava Škrbića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poništena presuda za ubistvo Vojislava Škrbića

Apelacioni sud u Novom Sadu poništio je presudu kojom su Miloš Buha (45) i Dušan Buha (27) osuđeni na 18 i 15 godina zatvora za ubistvo Vojislava Škrbića (39), saopštio je danas taj sud. Kako je Apelacioni sud naveo u saopštenju, prvostepena presuda Višeg suda je ukinuta i predmet je vraćen na ponovno suđenje.

"Apelacioni sud je utvrdio da su žalbe osnovane, odnosno da je prvostepena presuda zahvaćena bitnim povredama odredbi krivičnog postupka, jer je presuda nerazumljiva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a samim tim i protivrečna razlozima presude", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da "iz datog opisa radnji ne proizlazi da su utvrđene sve relevantne činjenice vezane za umišljaj Buha Miloša u odnosu na ubistvo Vojislava Škrbića, odnosno mogućnost dovođenja u opasnost života drugih lica".

Apelacioni sud je optuženom Dušanu Buhi produžio pritvor u kome se nalazi od 13. juna 2014. godine, dok je Milan Buha i dalje u bekstvu.

Dušan Buha je na suđenju priznao da je 22. maja 2014. godine u novosadskom kafiću "Gondola" ubio Vojislava Škrbića, koga su mediji označavali kao narko dilera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poništena presuda za ubistvo narko dilera

Izvor: Beta, 26.Jul.2016

Apelacioni sud u Novom Sadu poništio je presudu kojom su Miloš Buha (45) i Dušan Buha (27) osudjeni na 18 i 15 godina zatvora za ubistvo Vojislava Škrbića (39), saopštio je danas taj sud.Kako je Apelacioni sud naveo u saopštenju, prvostepena presuda Višeg suda je ukinuta i predmet je vraćen...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.