Ambasada proverava navode o nesreći u Rumuniji

Izvor: RTS, 30.Mar.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada proverava navode o nesreći u Rumuniji

Ambasada Srbije u Bukureštu još uvek proverava informacije u vezi sa današnjom nesrećom u rumunskom gradu Pitešti, gde je, prema navodima medija, poginula jedna devojka iz Srbije, a još dve su povređene.
"Čekamo zvaničnu potvrdu ove informacije", rečeno je Tanjugu u ambasadi.
Prethodno je portal Južne vesti javio da je sedam osoba je povređeno kada je automobil uleteo u prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fabrike "Leoni", gde su se nalazili radnici koji su bili na pauzi.
Kako su u "Leoniju" rekli za portal Južne vesti stradala je I. I. (28) iz Niša, dok su povređene A. R. (29) i B. G. (33), jedna teže, a jedna lakše.
Sve se dogodilo, rekli su u "Leoniju", jutros oko 9.30 sati kada je vozač probio ogradu i uleteo u prostor gde su radnici bili na pauzi.
Prostor gde radnici uglavnom odlaze na pauzu, kako kažu oni koji tamo rade, nalazi se napolju, ali je ograđen žicom i pleksiglasom i nije poznato kako je vozač bio toliko blizu fabrike.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najnovije informacije iz bolnice u Rumuniji: Dve osobe iz Srbije su zbrinute, jedna ima ozbiljne povrede glave

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017

Ambasador Srbije u Bukureštu Branko Branković potvrdio je da je jedna srpska državljanka poginula u nesreći u rumunskom gradu Pitešti, a da se dve osobe nalaze u bolnici...- Jedna osoba je poginula, a dve osobe se nalaze u bonici, od kojih jedna ima vrlo ozbiljne povede glave, a druga je samo u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.