Aleksinac: Reka odnela bebu i dete

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinac: Reka odnela bebu i dete

Jednogodišnji dečak i trogodišnja devojčica nestali su u selu Bankovac, u opštini Aleksinac, a strahuje se da su upali u nabujalu Turiju. Spasioci su na terenu.

Nestanak dva deteta je prijavljen policiji i Centru za vanredne situacije, a rečeno im je da se dvoje dece utopilo u reci.
Kako saznaje B92, prijavljeno je da je majka (27) šetala sa decom pored reke, u koju je devojčica upala, a majka sa bebom u naručju pokušala da je izvuče. Žena se spotakla >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i ispustila bebu, a nabujala reka je odnela decu.
Dopisnik B92 javlja da odece nema ni traga, a da su na terenu spasilačke ekipe i policija, kao i da je o slučaju obavešteno i Više javno tužilaštvo.
“U toku je pretraga terena zbog sumnje da su deca mogla da upadnu u Turjansku reku”, rekao je načelnik Uprave za vanredne situacije u Nišu Žarko Damjanović.
On je naveo da je nestanak dece prijavila žena iz sela i da se još ne zna šta se tačno dogodilo.
“Na terenu je osam članova i četiri vozila, odnosno naš tim za spasavanje na vodi i vatrogasci spasioci iz Aleksinca. Pratimo situaciju iz časa u čas”, rekao je Damnjanović, prenose “Južne vesti”.
Zbog poplave, vanredna situacija u Aleksincu proglašena je pre dva dana.
Izvor: b92.net
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Brata i sestru progutala nabujala reka

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2014

NIŠ – Nabujala Turijska reka u selu Bankovac, u opštini Aleksinac, je progutala je jedanaestomesečnu bebu Martina Milinkovića i njegovu trogodišnju sestru Mašu. I to na očigled majke Biljane, koja nije uspela od otrgne od vode decu koja su upala u reku. Tragedija, koja se ne pamti u ovom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.