Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTOMOBIL EKSPLODIRAO U PODGORICI Lekari se bore za život mladića i devojke

U eksploziji automobila u Podgorici teško su povređeni Đorđe N. Sekulović (30) i Jelena Korać (31).

Portparolka Kliničkog Centra Crne Gore Gorica Soković je za RTCG rekla da su oni operisani, ali su još u životnoj opasnosti.

Reč je, kako je navela, o teškim povredama opasnim po život.

Vozilo marke "reno megan", u kome su se nalazili muškarac i žena, eksplodiralo je u Bulevaru revolucije, dva minuta nakon ponoći.

PODGORICA: U eksploziji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teško povrijeđene dvije osobe (FOTO)https://t.co/8y1CDTnK7X https://t.co/SOJti3QiaM

Sekulović je od siline eksplozije izletio iz auta, dok su devojku vatrogasci izvukli iz vozila.

Vozilo, koje se u trenutku eksplozije nalazilo uz ogradu Osnovne škole "Maksim Gorki", potpuno je uništeno u eksploziji.

Podgorička policija je izvršila uviđaj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AUTOMOBIL EKSPLODIRAO U PODGORICI Mladić preminuo, devojci amputirana noga

Izvor: Blic, 19.Jan.2017

U eksploziji automobila u Podgorici poginuo je mladić Đorđe N. Sekulović (30), a devojka Jelena Korać (31) teško je povređena i njoj je u bolnici amputirana desna noga...Portparol Kliničkog centra Crne Gore Gorica Soković rekla je da je, uprkos naporima lekara, Sekulović podlegao povredama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.