ARILJE: Trojica nasilnika pretukli vozača čačanskog Autoprevoza

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARILJE: Trojica nasilnika pretukli vozača čačanskog Autoprevoza

Radenko Pantović je izjavio da pošto je skrenuo na ariljsku autobusku stanicu po putnike iz obližnjeg parka istrčala su trojica napadača koji su ga napali i tukli

ČAČAK  - Vozač čačanskog "Autoprevoza", Radenko Pantović zadobio je povrede kada su ga jutros u Arilju napali nepoznati počinoci.

On kaže da je vozio putnike na relaciji Čačak-Ivanjica. "Oko 1:20 skrenuo sam u ariljsku autobusku stanicu da uzmem putnike i u tom trenutku iz obližnjeg parka dotrčala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su trojica napadača koji su bez ikakvog razloga, kada sam stao i otvorio vrata počeli da me tuku", kaže Pantović.

On navodi da se branio koliko je mogao, ali je zadobio povrede na usni gde ima devet konaca, a okrnjen mu je i jedan zub.

Pantović dodaje da su se napadači udaljili kada su videli da im pruža otpor i dodaje da ne zna protiv koga bi mogao da podnese tužbu.

Direktor čačanskog "Autoprevoza", Aleksandar Petronijević kaže da je Pantoviću ukazana prva pomoć prvo u Arilju, a zatim u Ivanjici, gde živi.

"Vozači nemaju status službenog lica, ali vrše veoma odgovoran i težak posao", rekao je on i oštro osudio ovakav postupak, sa sada, nepoznatih počinilaca.

Petronijević je dodao da su zaposleni u ovom čačanskom prevozničkom preduzeću i do sada imali verbalnih sukoba sa putnicima, ali u poslednje vreme se nisu dešavali fizički napadi na njih.

"Prema mojim informacijama, jedan trojice od počinilaca je bio u teskom alkoholisanom stanju i zaista ovakvi postupci su za veliku osudu", zaključio je direktor "Autoprevoza".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.