ADVOKATI NEĆE DA BRANE OCA PEDOFILA Koceljevac osumnjičen za silovanje ćerke (15) smešten u zatvorsku samicu

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADVOKATI NEĆE DA BRANE OCA PEDOFILA Koceljevac osumnjičen za silovanje ćerke (15) smešten u zatvorsku samicu

Otac (42) iz Koceljeve koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao maloletnu ćerku (15) juče se branio ćutanjem na saslušanju pred višim tužiocem i smešten je u samicu šabačkog zatvora.

Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana, a kako saznajemo, on je juče u pritvoru u Šapcu odbio hranu.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni zasad nema advokata, s obzirom na to da su svi advokati u Koceljevi izričito odbili da ga zastupaju pred sudom!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prema saznanjima "Blica", devojčica se pre tri dana požalila drugarici, čija je majka zaposlena u Centru za socijalni rad, da ju je otac silovao. Žena je odmah otišla u policiju i prijavila devojčicinog oca, koji je ubrzo uhapšen i zadržan u policiji.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, petnaestogodišnja devojčica je u detalje ispričala kroz kakav pakao je prolazila od 1. marta.

Pročitajte još:

- Patnje ovog deteta počele su kada ju je otac neprimereno uznemiravao, mazio i pipao, da bi sve kulminiralo nasilnim seksualnim činom, a postoje indicije da je to monstruozno delo ponavljao u više navrata - saznaje "Blic" od izvora bliskog istrazi.

Meštani Koceljeve pričaju da je otac bio neuobičajeno posesivan, ljubomoran i strog prema petnaestogodišnjoj ćerki.

- Zahtevao je da za pet minuta po završetku nastave bude kod kuće. Imala je tačno određenu putanju kretanja, koju joj je upravo otac odredio. Nije smela ni minut da zakasni. Nije joj dopuštao da se druži sa vršnjacima, a kada je odlazila na treninge, obavezno je bio tu da je nadzire. Kao da je bio ljubomoran na sve i čuvao je samo za sebe - kaže jedan od meštana.

Deo žitelja Koceljeve sada sa gnušanjem priča o ovom događaju, koji je potpuno podelio meštane te varošice. Neki ne veruju da se sve zaista i dogodilo, dok drugi osuđuju oca.

- Voleo je da izlazi u kafanu, zanimale su ga žene, ali da ćerku napastvuje - to je monstruozno - kaže jedan stariji meštanin Koceljeve.

Prema pričama komšinica ove porodice, otac je, navodno, "ćerki zapretio da ako ikome zucne o tome šta joj je radio, da će ih sve u kući pobiti".

U koceljevačkom Centru za socijalni rad "Blicu" su rekli da o ovom slučaju ne mogu da daju nikakve izjave.

- To nije u skladu sa našim pozivom i mi ne možemo da dajemo nikakve informacije - rekli su u Centru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ADVOKATI NEĆE DA BRANE OCA PEDOFILA Koceljevac osumnjičen za silovanje ćerke (15) smješten u zatvorsku samicu

Izvor: Cafe.ba, 24.Maj.2016

Otac (42) iz Koceljeve koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao maloletnu ćerku (15) juče se branio ćutanjem na saslušanju pred višim tužiocem i smešten je u samicu šabačkog zatvora.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.