6 stvari na muškarcu za kojima žene lude

Izvor: Kurir, 06.Okt.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6 stvari na muškarcu za kojima žene lude

Ovih šest stvari čine muškarca atraktivnim, smatraju stručnjaci. Koliko uslova vi ispunjavate.

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.

Nekolicina naučnih studija je istraživala šta žene smatraju privlačnim na muškarcima.Mi smo odabrali šest najupečatljivijih i najzanimljivijih činjenica uz pomoć kojih ćete impresionirati lepši pol.

BRADA

Ne morate da imate dugu bradu, ali studije otkrivaju da većina žena preferira muškarce >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa umerenom, nonšalantnom bradom. Brada kod muškarca je sinonim za muževnost i ozbiljnost, što žene itekako uzbuđuje.

DOBAR STAV

Nemarno držanje tela i pogrbljenost ni najmanje nisu seksi. Ovakav položaj tela se povezuje sa nezainteresovanošću i bespomoćnošću.Zato je bitno da se ispravite i sigurno koračate, jer je samopouzdanje ono što osvaja ženska srca.

NOSITE CRVENU BOJU

Crvena boja je boja moći i strasti. Naučno je utvrđeno da je crvena boja na muškarcima predstavlja pravi afrodizijak za dame.

NABILDUJTE MIŠIĆE

Svaka žena želi pored sebe snažnog i jakog muškarca, a mišići upravo to i simbolizuju. Moć, samopouzdanje, jačina, briga o sebi –ovo su prve misli devojke kada ugleda mišićavog muškarca.

NAMRŠTITE SE

Iako su žene privlačnije ako se smeju, izgleda da je kod muškaraca potpuno drugačije.Ozbiljni muškarci, koji se retko smeju odaju utisak zagonetnog i misterioznog muškarca, koje žene žele da osvoje i istraže.

OZNOJTE SE

Ova stavka nam je najčudnija od svih pređašnjih, ali naučnici otkrivaju da hemikalija Androstadienone, koja se nalazi u znoju, strašno privlači žene.

SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

Dekodirajte SMS: Šta zaista znače njene poruke?

100 stvari koje pravi muškarci NE rade

Kako da kombinujete džemper s košuljom

Trening kod kuće: 4 vežbe koje aktiviraju sve grupe mišića

Koliko često treba da menjamo tempo u toku seksa?

Autor: Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.