Žene i muškarci ovog znaka varaju sve u šesnaest

Izvor: Prva.rs, 15.Jan.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene i muškarci ovog znaka varaju sve u šesnaest

Naime, rezultati istraživanja pokazuju da nakon Vodolija šanse da pojedini znakovi budu neverni opadaju sledećim redosledom: Riba, Ovan, Bik, Blizanci, Jarac, Rak, Lav i Devica imaju iste izglede za neveru, a niz nastavljaju Vaga, Škorpija i Strelac.
“Vodolije su vruće krvi, seksualni znakovi, i ne mogu se okriviti za nešto što im je zapisano u zvezdama“, navodi osnivač aplikacije Milan Sigurd Vedal.
Zanimljivo, ista kompanija je vlasnik aplikacije za praćenje menstrualnog ciklusa i ovulacije i od svih horoskopskih znakova i ovde su se žene Vodolije pokazale kao seksualno najaktivnije.
Izvor: superzena.b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 16. januar 2017. godine

Izvor: Luftika.rs, 15.Jan.2017

Ovan uznemiren, Bik ima sreće u ljubavi, Blizanci bez snage, Rak opušten, Lav i Ribe sarađuju, Devica u klinču, Vaga omiljena, Škorpija sanjari, Strelac radi, Jarac pun energije, Vodolija odlučuje. Ovo je današnji horoskop za 16. januar 2017. godine...OVANPOSAONe smete biti uznemireni zbog posla....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.