ZAVEDITE NJEGOV HOROSKOPSKI ZNAK

Izvor: Press, 29.Sep.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVEDITE NJEGOV HOROSKOPSKI ZNAK

Ne morate slepo verovati ali vam može pomoći da ga na osnovu horoskopskih karakteristika osvojite i zavedete za sva vremena.
Фото:независне.цом
Ован
Овнови воле да су чврсто на земљи, да контролишу и веровали или не, добро се љубе. Са друге стране >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << су понекад себични када је у питању секс.
Како га завести?
Немојте никако бити стидљиви. Покажите се у најбољем светлу, покажите колико сте бистри и паметни, али и спонтани. Воле комплименте и уживају у непредвидљивости.
Бик
Мушкарци рођени под овим знаком везе за најмужевније. Нагон за додирима и љубави им је велики, а за интимност су увек спремни. Воле да уживају у љубави, дуго и потпуно предано.
Како га завести?
Можете их заинтригирати малим поклоном, али су им битнији ваш мирис, мекана кожа и свеж дах.
Близанци
Врло су интелигентни, довитљиви и професионалци у флертовању. Са њима се никада не можете досађивати.
Како га завести?
Дивљење и похвале на рачун његове интелигенције су добар корак, као и показивање ваше памети, тражење савета и хваљење његових одлука.
Рак
Ракови су најсетљиви и најемотивнији знак Зодијака. Траже константне нежне додире и дубоку емотивну повезаност са партнером. Предани су љубавници, али ако их преварите на неки начин – спремни су на велику освету.
Како га завести?
Романтичном атмосфером и сентименталношћу.
Лав
Лавови су самоуверени и свесни своје лепоте и памети. Воле да преузимају иницијативу у кревету. Од њега можете очекивати велику пажњу и доста поклона.
Како га завести?
Узвратите му истом мером. Пролажење прстима кроз његову косу ће у њему пробудити нежну страну.
Девица
Ако желите да некоме свакодневно будете у центру пажње, будите са мушкарцима Девицом. Нико вам неће пружити пажњу колико и он. Испод сталожене површине крију огромну сензуалност. Могу бити врло посесивни, али ће вас зато волети највише.
Како је завести?
Пристојност, сталоженост и чистоћа су довољне за завођење уређаја.
Вага
Ваге су предани љубавници који воле романтику и уживају у испуњавању његових маштарија. Експериментисање и флертовање су ствари које Вага највише воли.
Како је завести?
Шармантност, једноставност и широк поглед на свет су довољне три ствари које ће га опчинити.
Шкорпија
Познати манипулатори и најсексуалнији знак Зодијака, воле да искориштавају друге за своје потребе. Иако су одлични у кревету, тешко им је да убаце емоције и везивање у све то.
Како је завести?
Њих је тешко завести јер су навикли да су они у улози заводника. Бдудите му препуштени и пратите његове кораке.
Стрелац
Стрелчеви су детињасти у срцу и воле експерименте – свуда, а поготово у кревету. Стравствени су, али воле да мењају партнере, што их не чини добрим избором за озбиљну везу.
Како га завести?
Будите весели и опуштени, то одлично пролази код њих. Такође их додири по струку и боковима излуђује.
Јарац
Јарчеви имају резервисан приступ, пре него што вас боље упозна и док му се не свидите. Онда тек настаје жеља за интимношћу. Не воле експериментисање, али су зато стабилни и верни.
Како га завести?
Будите спори и прорачунати. Дубоки, значајни погледи и „случајни“ додири могу освојити његово срце. Али, не будите превише отворени, сачекајте неко време и видећете праву експлозију.
Водолија
Водолије су жељне физичке љубави и поштоваће ваше тело, док ће однос оставити са стране. Ако сте јединствени и увек спремни за нешто ново, за њега ћете бити победник.
Како га завести?
Будите неосвојиви!
Рибе
Мушкарци у овом знаку воле да задовоље своју партнерку и пружиће јој све, у физичком смислу. Када пронађе особу уз коју ће се скрасити, желеће да реши сваки проблем након којег ће „секс помирења“ бити обавезан.
Како их завести?
Рибе воле дрчнији и агресивнији приступ. Будите одважни и храбри и сигурно ћете га освојити.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.