URAN, planeta promene: kako utiče na vaš život?

Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2017, 04:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URAN, planeta promene: kako utiče na vaš život?

Od marta 2011. godine, Uran se kreće znakom Ovna, gde će ostati do 2018. godine. Uticaj ove planete sigurno ste osetili: donosi iznenadne promene i obrte, koji, nažalost, nemaju uvek pozitivan predznak, ali dobra vest je to što će vas naučiti da ne prihvatate sve zdravo za gotovo i da na sve treba da gledate s izvesnom rezervom, bilo da je reč o pozitivnim ili negativnim dešavanjima. Hajde da pogledamo šta ova planeta donosi znakovima Zodijaka, kako utiče na horoskopski znak…
Ovan Ljubav Nestrpljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i nepromišljenost vaše su drugo ime. Ne insistirajte na detaljima već posle nekoliko susreta, ne ulazite u besmislene prepirke i nadigravanje, pustite da stvari idu svojim tokom. Eksplozivnim reakcijama upropastićete šanse za ozbiljnu vezu.

Posao Zanimaju vas nove tehnologije i tu vidite šansu za lični napredak. Ukoliko se to već nije desilo, u narednih godinu dana smeši vam se uspeh upravo u toj oblasti. Ne dozvolite da vas pokolebaju prepreke kojih će sigurno biti, i to vrlo mnogo.
Zdravlje Čuvajte se virusa i bakterija, nevolje vrebaju na svakom koraku.
Pročitajte šta vam ove godine donosi Saturn a šta Jupiter.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.