U kakvoj PREDIGRI uživaju horoskopski znakovi?

Izvor: Press, 25.Nov.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kakvoj PREDIGRI uživaju horoskopski znakovi?

Svaki hororskopski znak ima svoj specifičnosti, a izuzetak od taoga nije ni spavaća soba.
foto:centarzdravlja
Ovan
Kako bi pobedio dosadu, Ovan neprestanu žudi za izazovima. Nove poze, mesta i tehnike će ga držati uzbuđenima i zainteresovanim. Voli direktan pristup, previše priče će ga udaljiti. Ipak, neće biti na odmet ako ćete direktno pričati šta mislite raditi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ovnom, ali onda to morate i napraviti.
Bik
Jako je senzualan i uživa u opuštenom pristupu. Mekane čaršavi, ukusna hrana i opuštena atmosfera će probuditi njegova čula. Bika ni slučajno nemojte požurivati. Dobra masaža vrata i ramena će svakako pomoći.

 
Blizanac
Ne mogu odoleti dobrom stilu i inteligenciji. Trendi i zabavna atmosfera će privući i zadržati njegovu pažnju. Dobar humor u krevetu je za njih najbolja predigra. Gledanje ili čitanje erotičnog sadržaja, uz maženje, će probuditi želju za seksom.
Rak
On je večni romantik. Uživa kada izražavate žudnju za njim. Pjesma o vašoj vezi ili poseban provod na dan kada ste se upoznali će probuditi strast. Rak obožava hranu, stoga će pripremljeni obrok u ugodnoj atmosferi, po mogućnosti negde uz vodu, biti savršena predigra.
Lav
Lav žudi za pažnjom i izražavanjem ljubavi. Predigra u obliku fine večere, odlaska u bioskop ili pozorište će biti pun pogodak. Lav je jako kreativan, zato se potrudite oko kreativne predigre kako biste probudili njegovu strast.
Devica
Devica ima svoju zločestu stranu koja dolazi na videlo kada je jako uzbuđena. Suptilno zavođenje i dodiri su ono što Devicu pali. Fina i zdrava večera takođe neće biti naodmet ako želite Devicu u potpunosti raspametiti.
Vaga
Vagu ćete uzbuditi emocijama. Nešto što joj izaziva intelekt će probuditi i njen interes. Vagu privlači šarm i lepota, stoga se potrudite da ambijent bude ugodan i kreativan. Takođe ne zaboravite na višesatno razgovaranje i zadirkivanje.
Škorpija
Samo nebo je granica kada je u pitanu predigra sa ovim senzualnim znakom. Dobar striptiz će verovatno biti sasvim dovoljan. Ako su u žurbi, seks na brzaka će biti odlična opcija. Ako ste u krevetu sa Škorpionom, svakako istražite njegovu zanimljivu seksualnost.
Strelac
Predigra je zabava i avantura. Budite duhoviti u krevetu, ali i van njega. To će ga definitivno zainteresovati i zabaviti. Seks na javnom mestu obožava jer to budi njegovu divlju stranu. Istražite neobična mesta i uživajte u neobičnom i uzbudljivom seksu sa Strelcem.
Jarac
Kada se rešite njihove rezerviranosti, otkrićete njihovu strastvenost. Vole divlji seks, obično bez romantike i suptilnosti. Opuštena atmosfera će ih uzbuditi, a uvek su za seks na otvorenom jer to budi njihovu najdublju i najskriveniju strast.
Vodolija
Voli da eksperimentiše. Egzotična predigra, kao što je tantrički seks, će probuditi njegov um i telo. Erotične igračke, filmovi i priče će ga zaintrigirati. Kako je Vodolija društveni tip, nemojte se začuditi ako ga uzbude priče o seksualnom životu drugih ljudi.
Ribe
Kostimi i igre različitih uloga će probuditi njihovu maštu i pretvoriti ih u pravu seksualnu zver. Takođe će dobro doći opuštanje u toploj kupki ili maženje uz more jer ćete time rasplamsati njihovu žudnju za seksom.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

U kakvoj PREDIGRI uživaju horoskopski znakovi?

Izvor: NaDlanu.com, 25.Nov.2014

Svaki hororskopski znak ima svoj specifičnosti, a izuzetak od taoga nije ni spavaća soba...Ovan..Kako bi pobedio dosadu, Ovan neprestanu žudi za izazovima. Nove poze, mesta i tehnike će ga držati uzbuđenima i zainteresovanim. Voli direktan pristup, previše priče će ga udaljiti. Ipak, neće biti...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.