Šta vam boje u snovima poručuju: Crvena se povezuje sa seksualnim nagonom, siva sa strahom!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta vam boje u snovima poručuju: Crvena se povezuje sa seksualnim nagonom, siva sa strahom!

Bela boja u snovima označava novi pogled na život i može da bude znak da treba da preispitate svoju iskrenost u određenim situacijama

Boje u snovima najčešće su odraz emocija, a otkrivaju šta nas muči u budnom stanju. Kod tumačenja boja treba da uzmete u obzir odnos prema bojama.

Crna boja

Ova boja simbolizuje opasnost, misteriju, mrak, smrt, tugu, odbijanje, mržnju i zlobu. Često se povezuje sa smrću zbog čega u snovima može da predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smrt određenih ideja ili promena. Crno-beli snovi sugeri[u da je potrebna objektivnost u donošenju odluka. Tvrdoglavost vas koči u dobrim potezima, zato treba da uzmete u obzir i druga mišljenja.

Bela boja

Ova boja se povezuje sa čistoćom, istinom i nevinošću. U snovima označava novi pogled na život i može da bude znak da treba da preispitate svoju iskrenost u određenim situacijama.

Plava boja

Plava je umirujuća boja, a predstavlja istinu, pravdu i intelekt. U snovima se povezuje s duhovnim vodičem i pokazatelj je da treba da usporite i da se opustite. Tamnije nijanse povezuju se s brzim promenama raspoloženja i depresijom, a svetlije s kreativnošću.

OSTATAK MOŽETE PROČITATI OVDE

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za februar Devicama je ovo izuzetan mesec Strelcevi su romanticniji nego inace

Izvor: medio.rs, 02.Feb.2015, 01:03

Bikove će da preplavi potreba da budu darežljivi, uvek tu za osobu koju iskreno vole..Ovan..Kako se vaša vladajuća planeta tokom večeg dela februara nalazi u Ribama, gde će mu društvo praviti egzaltirana Venera, a sve do 21. februara je i Sunce u prijateljskom znaku Vodolije, najvažnije je...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.