Ove nedelje Device uleću u letnje avanture, Strelčevi u fazi mirovanja...

Izvor: Prva.rs, 25.Jul.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove nedelje Device uleću u letnje avanture, Strelčevi u fazi mirovanja...

OVAN
Očekuje vas uspešan period na poslovnom planu, poboljšanje finansija vam dolazi. Emotivni život postaje nešto zanimljiviji nakon novog poznanstva koje ste ostvarili. U ovoj fazi možete biti skloni prejedanju ili konumiranju preterano masnu i slatku hranu. Mogući su problemi sa viškom masnoća u krvi ali isto tako i pojačana sklonost ka gojenju može biti naglašena.

BIK
Moguće je da nećete biti preterano aktivni na poslovnom planu, povoljan je period za godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << odmor. Kada su u pitanju emocije, dvoumite se između dve različite osobe. Mogući su manji problemi sa niskim krvnim pritiskom, nesvesticom, vrtoglavicom kao i sa niskim šećerom u krvi. Potrudite se da redovno jedete ali i da odmarate dovoljno, nikako nemojte da se forsirate.

BLIZANCI
Zbog preterane nervoze i nesigurnosti ne možete lepo da predstavite svoje kreativne poslovne ideje. Na ljubavnom planu možete biti nekako nedodirljivi za svoje udvarače. Ne biste trebali da imate većih zdravstvenih problema ali je jasno da je u ovoj fazi naglašena nemirna psiha i da ste skloni psihosomatskim problemima, kao i problemima sa nesanicom.

RAK
Moguće je da ćete imati solidnu poslovnu saradnju sa nekim od zemljanih znakova zodijaka- Devicom, Bikom ili Jarcem. Na ljubavnom planu imate zanimljiva dešavanja. Kada se radi o zdravlju, ne biste trebali da brinete previše. Generalno se dobro osećate i u povoljnoj ste fazi. Možete lako rešiti neki manji problem iz prošlosti. Čuvajte svoje zube.

LAV
I sami jako dobro znate da vam sukob sa nadređenima neće olakšati poslovnu situaciju. Možete da očekujete manje rasprave sa bračnim partnerom, a ako ste slobodni dolazi vam ljubav sa Ovnom. Mogući su problemi vezani za ukočenost i bolove u leđima, krstima koji su inače vaša slaba tačka. Preporuka je da čuvate i bubrege, kao i generalno donji deo leđa, sve u tom predelu.

DEVICA
Ukoliko očekujete saradnju sa inostranstvom, možete biti veoma zadovoljni. Tokom ove faze vam prija da sve na polju ljubavi bude neobavezno, skloni ste avanturama. Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za predeo nogu, kolena, zglobova, možete biti skloni povredama pa poveedite računa pogotovo ako ste često fizički aktivni ili ako se bavite sportom.

VAGA
Povoljna je faza za podizanje kredita ako ste tako nešto imali u planu. Sreća u finansijskim transakcijama. Na polju ljubavi dolaze manji problemi zbog nepoverenja i sujete. Povedite računa o zdravlju urogenitalnog trakta koji vam je sada posebno osetlljiv. Podložni ste upalama i infekcijama na tom polju. Preporuka je da posetite ginekologa/urologa radi redovne kontrole.

ŠKORPIJA
Moguće je da vi i vaš partner nemate baš isti pogled na poslovnu budućnost, razmirice su na pomolu. Kada su u pitanju emocije, preporuka je da ne požurujete voljenu osobu. Moguće su manje komplikacije na polju zdravlja, kada je u pitanju osetljiva koža i promene na njoj. POdložni ste i alergijskim reakcijama kao i promenama na licu poput akni, ekcema, iritacija.

STRELAC
Imate mnogo poslovnih obaveza ali ipak uspevate da napravite dobru organizaciju i da završite sve na vreme. Trenutno ste u fazi monotonije na emotivnom planu. Imunitet bi mogao da vam bude oslabljen, podložni ste prehladama, virusima... Preporuka je da povećate unos vitamina, kao i da pronađete neki dodatan način da ojačate svoj odrambeni mehanizam.

JARAC
Imate višak slobodnog vremena, niste preterano opterećeni poslom trenutno. Nova ljubav vam dolazi sasvim neočekivano, spremite se na uživanje u zajedničkom društvu. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za osetljive oči. Proverite svoju dioptriju kada budete imali priliku za to. Pored toga, vodite računa i o krvnom pritisku.

VODOLIJA
Postoje nesuglasice između vas i ostatka porodice kada se radi o vođenju privatnog posla. Na polju ljubavi imate stabilnu situaciju ali ne osećate spokoj iz nekog razloga. Mogući su manji problemi vezani za predeo abdomena, grudni koš ali i stomak. Moguće je da vam se vraćaju neki simptomi od ranije. Ne bi bilo loše da posetite lekara radi redovne kontrole.

RIBE
Nećete sklopiti novi poslovni ugovor ali ćete uspeti da ostavite dobar utisak na saradnike. Kada je u pitanju ljubav imate mogućnost da zavedete osobu rođenu u znaku Bika. Na polju zdravlja vas očekuju manje smetnje vezane za respiratorne organe, osetljiva su vam pluća, bronhije ali i sinusi. Na vreme povedite računa o poteškoćama koje osećate.
Autor: Ruža Ružanović

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.