Ovan poklanja i šakom i kapom

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovan poklanja i šakom i kapom

Koliko smo velikodušni i kakav je naš odnos prema novcu zavisi i od toga koji astrološki znak u našem horoskopu dominira.

Ovan je veliki potrošač. Novac troši ishitreno, stihijski i neplanski. Velikodušan je, poklanja šakom i kapom. Lako dobija "novac na sreću" i predstavlja se da poseduje više nego što ima.

Bik izrazito voli novac, ali zato što ljubi luksuz. Uvek je u panici da ne potroši previše, a na kraju se ispostavlja da nije u stanju ništa da uštedi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nije darežljiv, ali zato na sebe i svoj dom može potrošiti basnoslovne sume.

Blizancima je potreban tutor. Vole da troše, poklanjaju, ali i da pozajmljuju. Mnogo novca bacaju na sitnice koje im ne trebaju. Na isti način biraju i poklone. Iako imaju detinjast odnos prema novcu, oni na samo njima poznat način uspevaju, iz mora dugovanja, volšebno da isplivaju.

Rak je veliki štediša, kod njega se, u svakom trenutku, tačno zna gde ide koji dinar. Oni to ne priznaju jer veruju za sebe da su veliki darodavci. Jedina prilika kada će se Rak otvoriti jeste onda kada uđete u njegov dom kao gost. Da bi pokazali toplinu svoga doma, neće žaliti poslednju paru da vas dostojno ugoste.

Lavovima je život pozornica, pa tako i odnos prema novcu. Dakle, za vrhunsku radost i užitak oni će dati poslednji dinar. S obzirom na to da Lav želi da veruje da je najveći i najmoćniji, takav će biti i poklon, bez obzira na to kome ga daruju.

Devica je praktična i ne troši novac na bezvredne stvari. Uglavnom je dobrostojeća jer je kroz život prati sreća u pronalaženju posla koji će joj omogućiti finansijsku sigurnost. Nije preterano darežljiva i bira samo poklone koji su praktični i jeftini.

Vaga voli novac jer joj on daje mogućnost da uživa u svim onim fensi stvarčicama koje ona voli. Što se tiče darežljivosti, spada u znake od kojih ćete možda dobiti skup, ali nefunkcionalan poklon, jer ona nikad nema dovoljno vremena da se pozabavi tuđim potrebama.

Škorpija voli da poklanja i to radi teatralno. Razlog tome je upravo to što isto tako voli i da dobija poklone. Dakle, ako vas Škorpija, na materijalan način, obasipa pažnjom, budite spremni da i vi odrešite kesu. Kod pripadnika ovog znaka ništa nije besplatno.

Strelac nikad nema, a u stvari ima novac. On pripada grupi srećkovića koje novac voli. Kada ima mnogo, on čašćava sve redom. A kada nema, uvek se, odnekud, pojavi novac koji mu dozvoljava da nastavi sa svojim raskalašnim stilom.

Jarac je pažljiv i mudar u vođenju finansija. Tuđe neće, a svoje ne daje. Ako poklanja, to su darovi koji imaju trajnu vrednost. Na isti način troši i na sebe. Najradije će uložiti u nešto što je, zapravo, dugoročna investicija. Ovakav karakter je odličan u muškom horoskopu pošto garantuje finansijsku bezbednost celoj porodici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.