ORGAZAM PO HOROSKOPU: Bikovi svršavaju kao bomba, Škorpije ruše zidove sobe, a evo kako to rade ostali znakovi

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORGAZAM PO HOROSKOPU: Bikovi svršavaju kao bomba, Škorpije ruše zidove sobe, a evo kako to rade ostali znakovi

Različiti horoskopski znaci doživljavaju različite tipove orgazma. Pogledajte kako koji znak doživljava vrhunac, pa uporedite sa svojim iskustvima.

Ovan - Nezavisni orgazam

Ako ste rođeni u ovom znaku, vi ste neustrašivi i nezavisni tip. Toliko ste nezavisni da vam ne treba niko, čak ni kad je orgazam u pitanju. Sami sebi možete da pružite najbolji vrhunac, jer vam to ni od koga ne zavisi, a to vam je važnije od svega.

Bik - Senzualni orgazam

Bikovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su, najviše od svih znakova, robovi svojih čula, pa zato i doživljavaju najsenzualnije orgazme. Ako samo pomilujete Bika po površini kože vrhovima prstiju, on će to doživeti orgazmički. Gotovo svaki dodir, pa i pirkanje vetra, može da napali pripadnike ovog znaka. Zato je orgazam za Bikove prava eksplozija čula, atomska bomba strasti ili veliki prasak osećanja.

Foto: Profimedia

Blizanci - Nastrani orgazam 

Mnogi ljudi se uplaše njihove čudne seksualnosti, njihove podeljene ličnosti, ljubavi ka veštačkoj lepoti i silikonima... međutim, Blizanci su poespogovorno seksi, i to zato što se ne boje da budu nastrani. Zapravo, oni zaista mogu da se opuste tek kad dođe do nastranosti, pa im je i orgazam takav - najbolji je kad je po sredi neko vezivanje, seks-igračke i na nekom neobičnom mestu.

Rak - Emotivni orgazam

Rakovi su emotivna bića, što im u seksualnom smislu daje strastvenost. Njihovo svršavanje je pravo emotivno pražnjenje. Nekad je to tužan orgazam jer je dotaknut neki stari bol, a nekad je srećan orgazam jer ih vuče nova ljubav. Seks i emocije idu ruku pod ruku, pa nikad nije samo orgazam s Rakovima.

Lav - Skupi orgazam 

Pripadnici ovog znaka su ambiciozna stvorenja i teže svemu najvećem i najboljem. Najbolji orgazam će doživeti u zlatnoj postelji s ružama u krevetu i najskupljim šampanjcem iz ograničene serije. Ili na jahti, po mogućstvu što skupljoj i što većoj.

Foto-ilustracija: Profimedia

Devica - Samopouzdani orgazam

Pripadnici ovog znaka tačno znaju šta hoće i idu ka tome bez obzira na sve. Puni su samopouzdanja i u životu i u seksu i nemaju problem da objasne partneru tačno šta hoće i kako to da uradi. Pošto sami uređujete svoj orgazam, uvek ste zadovoljni na kraju dana, ali nekad se treba i opustiti.

Vaga - Sujetni orgazam

Vage su uvek tako izbalansirane  i iznad situacije. Da to je istina, stvarno su izbalansirane, ali su i sujetne kučke. Svršavaju dok gledaju sebe tokom seksa, pa zato vole ogledala u spavaćoj sobi. Čim uhvate pogledom svoje božanstveno telo, dožive orgazam.

Škorpija - Orgazam - zbogom pameti

Ovo je znak koji ima najviše seksualne energije. Njihov orgazam bukvalno ruši zidove spavaće sobe. Glasni su i orgazam im je toliko impresivan da ostavljaju partnere bez daha.

Foto-ilustracija: Profimedia

Strelac - Energetski orgazam

Oni imaju neverovatno pozitivnu energiju. Boemi u duši, jednostavno zrače svuda oko sebe. Prirodno, i lože se na energiju i svršavaju od energije. Ako seks nije intenzivan, to za njih nije seks.

Jarac - Dominatriks orgazam

Jarčevi su po prirodi vrlo organizovani, a u seksu se to odražava tako što hoće da dominiraju. Kad dožive orgazam, to je klasičan čin dominacije.

Vodolija - Orgazam divljeg okeana

Seksualnost Vodolija je poput divljeg okeana. Ogromna, opasna, nepredvidiva, moćna... Orgazam im je isti takav - opasan i nepredvidiv, što ume da uplaši njihove partnere.

Ribe - Pop-muzika orgazam

Sve u vezi s ovim znakom je neverovatno kreativno, pa i seksualnost. Njihov orgazam je kao muzika, ima ritam, počinje polako, ima prelaze i refrene. Njihovi partneri uvek hoće još.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.