Neptun će biti retrogradan do sredine novembra! Evo kako to može da vam upropasti život

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neptun će biti retrogradan do sredine novembra! Evo kako to može da vam upropasti život

Kada Neptun krene u retrogradni hod, situacija postaje prilično zategnuta. Retrogradni hod je kada planeta daje negativne , a evo šta astrologija kaže o tome šta ovo znači za horoskopske znakove.

Neptun predstavlja iskorak iz stvarnosti. Pospešuje jaku sponu sa emocijama, pa uzrokuje pojačanu maštu, praćenje iluzornih ciljeva, eskaliranje umetničkog duha i vrhunac keativnosti.

Ova planeta u astrologiji predstavlja pokretačku energiju za ono nestvarno i neopisivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iskustvo. Neptun je procep između jave i sna.

Kada Neptun uđe u retrogradan hod, ono što se prvenstveno oseti je malaksalost i gubitak energije, a zatim ova osetljivost zahvata i poslovni, i emocionalni, i zdravstveni plan.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ono iracionalno  koje karakteriše Neptun, sada se pretvara u iracionalnu brigu, što vas čini teškim za saradnju i razumevanje.

Svakodnevni život analizirate mnogo dublje, a vaše emocije svakoj sitnici daje ogroman značaj, pa se i poslovni i ljubavni život prilično komplikuju.

Odnose sa okolinom vidite kao prilično složene, a svaku opasku doživljavate lično.

Budući da period retrogradnog Neptuna traje toliko dugo, važno je da se čovek ne prepusti lošim emocijama. Retogradni Neptun ume da uvuče u svet iluzija, a kako je osetljivost pojačana, može da deluje kao demon koji vodi čoveka pravo u propast.

Foto-ilustracija: Profimedia

Čuvajte se loših poteza, ishitrenih emotivnih reakcija i drugih iluzija koje vam bukvalno mogu uništiti život ako uzmu maha. Za period retrogradnog Neptuna, više nego igde važi izreka - triput meri jednom seci.

Za sve to je kriva vaša sputana mašta, koja dovodi da se u "stvarnosti" osećate prilično nesigurno, nezadovoljno, a neretko i razočarano.

Pored ovoga osećate ogromnu usamljenost, čak i kada ste okruženi ljudima, što najviše ugrožava vaš ljubavni život.

Pošto, ovo nije vaše prirodno stanje, dodatno pogoršavate situaciju preuzimanjem odgovornost i krivice zbog svojih osećanja, pa ste vrlo često konfuzni.

Foto: Profimedia

Loše kanalisanje i tako slabe energije utiče i na vaše zdravlje, pa će vas preplaviti hronični psihički umor i neispavanost.

Savet: Kada je Neptun u retrogradnom hodu, trebalo bi da pijete više vode, pojačate vitamine u ishrani i da izbegavate toksine, kao što su cigarete i alkohol. Da biste se psihički primirili, pokušajte da se osamite kad god imate priliku, a u drugim situacijama izbegavajte negativne ljude, koji vam oduzimaju energiju.

Pogledajte astro-prognozu za celo leto.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.