Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 24. novembar - nedelja, 30. novembar)

Izvor: NaDlanu.com, 24.Nov.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 24. novembar - nedelja, 30. novembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu računati na dobru atmosferu u svojim vezama, koje će biti ispunjene lepim emocijama pa bi ovaj period mogao da unese novu energiju u ljubavne odnose. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu sa kojom je moguća emotivna veza.

Nedeljni horoskop (ponedeljak, 24. novembar - nedelja, 30. novembar)

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će ove imati više novih kontakata i mogu upoznati osobu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koja će im se dopasti, a neki bi mogli sresti i ljubav iz pošlosti sa kojom mogu da obnove vezu. Zauzeti će imati bolju komunikaciju sa partnerom i mogu postići dogovor oko starih problema ili ih konačno rešiti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Ove nedelje slobodni Bliznanci mogu uživati u ljubavnim šansam koje im se otvaraju na svakom koraku, pa bi mnogi mogli da se zaljube ili započnu novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka biće mnogo romatičniji i trudiće se da u svoju vezu unesu više emocija i strasti.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje mogu biti nezadovoljni nekom situacijom na prvatnom planu, a mnogi mogu osećati pronmenjiva osećanja prema partneru, a od njega će očekivati više pažnje. Slobodni priželjkuju ozbiljniju vezu, ali u ovom periodu teže uspostavljaju nove kontakte.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje mogu imati uspeha kada su nova poznastva u pitanju, a oni srećniji bi mogli da uđu i u novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će ostvariti mnogo bolji odnos, a komunikacija će bti toplija i iskrenija, pa će i sama veza ponovo da zablista starim sjajem.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje priželjkuju stabilnu emotivnu vezu, ali će mnogi biti rastrzani između svojih želja i mogućnosti. Zauzeti ne mogu lako da uspostave skaldan odnos sa partnerom, dok bi slobodni mogli da se zaljube u osobu sa kojom neće moći da ostvare emotivni kontakt.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će se u ovoj nedelji odlično slagati sa partnerom, ljubavni odnos će biti ispunjen pozitivnim emocijama, pa će mnogi imati osećaj da je sve kao i na početku veze. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nova poznanstva, a mnogi bi mogli da se zaljube.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje osećaju više samopouzdanja što će se kod nekih povoljno odraziti i na emotivne odnose koje ostvaruju sa drugim ljudima. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako imaju rešenje za probleme u svojoj vezi, pa će konačno malo više da se potrude oko toga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelj osećaju više optimizma i lako sklapaju nove kontakte, a šanse za neko lepo poznanstvo biće veoma velike. Zauzeti pripadnici znaka biće u dobrim odnosima sa partnerom i više će se truditi oko nega. Neki bi mogli da sretnu osobu iz prošlosti.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi bi ove nedelje mogle biti podložne nekoj tajnoj strasti koja im neće dati mira, a neki bi lako mogli da se upuste u tajnu ljubavnu vezu. Oni koji su već u takvoj kombinaciji, uživaće u ukradenim ljubavnim trenucima. Zauzeti mogu imati problema u komunikaciji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje uživaju u svojoj vezi i sa partnerom oživljajvaju uspavane emocije, a mnoge veze postaju stabilnije i jače. Slobodni pripadnici znaka mogu lako da se upuste u novu ljubavnu vezu, nastočito sa osobom koja može imati neke veze sa inostranstvom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe su ove nedelje sklone da previše razmišljaju o svom emotivnom životu, neke analiziraju svoju ljubavnu vezu i odnos sa partnerom. Neki pripadnici zanka mogli bi da srtenu osobu koja im je nekada značila u prošlosti, a moguće je i obnavljanje stare ljubavne veze.

conopljanews

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.