NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. JULA 2015. GODINE: strastveni period u kojem Venera donosi pravu buru

Izvor: Kurir, 07.Jul.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. JULA 2015. GODINE: strastveni period u kojem Venera donosi pravu buru

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Lovesensa.rs

Pred nama je strastvena nedelja i najava prave bure; potreba da se živi punim plućima, energično, uvek s nekim ciljem koji se mora realizovati...

Ponedjeljak i dobar deo utorka lelujamo na krilima mašte, povlačimo se u osamu, slušamo omiljenu muziku, gledamo filmove, koncerte, crtane filmove, bajke, prelistavamo foto albume, obilazimo galerije, muzeje, bioskop, maštamo o moru, o dalekim zemljama ili jednostavno lutamo bespućima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << interneta u potrazi za nabrojanim. Tražimo beg od stvarnog sveta jer duša je željna odmora, što može da znači da ova dva dana spavamo više nego inače, lako zapadamo u lenjost, letargiju, bezvoljnost.

Mašta je naglašena, kao i hipersenzibilnost pa je moguće da proživljavamo lepezu raznih raspoloženja, a često smo i nečije rame za plakanje. Svakako dani kada drugima treba pružiti ruku, kada treba pomoći, saslušati, oprostiti, napraviti kakvo nesebično delo, gest. Često su ovo konfuzni dani kada je haos neminovan, teško se postiže bilo kakav red i disciplina, a vera postaje jedini iskreni oslonac.

Sredinu nedelje obeležiće strastvena osećanja i impulsivnost, a reakcije su iskrene i bez mnogo kalkulisanja. Ne biramo gde ćemo ispaliti svoj emotivni rafal. Osećanja su motivisana akcijom, borbom i osvajanjem, posebno zato što je i Mars u znaku Raka. Sve želimo da isprobamo, hrabro koračamo kroz svakodnevicu, ulazeći iz akcije u akciju.

Potreba da se živi punim plućima, energično, uvek s nekim ciljem koji se mora realizovati. Ne podnosimo dosadu, inertnost, noge cupkaju i zovu na akciju, ne mogu dugo biti na jednom mestu jer ovo je ogromna energija, volja, entuzijazam, zanesenost novim, inovativnim. Budući da se radi o dosta žestokom aspektu, izvesne su i velike prepirke i svađe jer je teško zadržati bilo kakvu negativnu emociju. Isto tako brzo se hladimo i mirimo, kao da se ništa nije dogodilo.

Petak i subota su mirniji dani kada nam je osnovni motiv za sve što radimo mir i stabilnost, pre svega ne želimo da žurimo jer smo se istrošli protekla dva dana... Zato su ovi dani rezervisani za zadovoljstvo. Gledamo kako da što više ugodimo sebi; finom hranom, boravkom u prirodi, bezbrižno provedenim danom uz dragu osobu, šopingom, odlaskom na frizuru ili masažu.

Vreme je davanja i primanja, čeznemo za nežnošću, osmehom, dodirom, blagim stiskom ruke koji uliva poverenje i sigurnost. U subotu posle podne i uveče je moguće i prolazno nezadovoljstvo, bezvoljnost i umor koji će pokušati da se kompezuje preteranim trošenjem novca na stvari koje nam zapravo ne trebaju, hranom, pićem, vođenjem ljubavi.

Sve ovo naglašava Venera koja ulazi u napeti aspekt sa Saturnom koji sve to potvrđuje. Nezadovoljni smo izgledom, ponašanjem partnera, ne sviđa nam se više slika na zidu, smeta nam muzika sa radija... Naviru kompleksi i strahovi, sumnja je sve jača, nepoverenje raste, a nesigurnost lako destabiliše vezu.

Ovo je slika kraja ljubavnih veza koje nemaju više nikakvog smisla, pa je to zapravo kraj ljubavne agonije iz koje se možda izlazi tužna lica, ali oslobođene i rasterećene duše. Takvi će se momenti nastaviti i iduće nedelje, a vezani su striktno za partnerske odnose. Valja zasukati rukave i pokušati rešiti problem, no teško da će proći bez vike i drame.

Budući da su tri planete u znaku Raka, u središtu zbivanja su porodični odnosi i imamo potrebu da rešimo neke stvari, zavedemo red, bolje se organizujemo, malo se više posvetimo najmilijima, omekšati, popustiti, otvoriti dušu, možda uz koju čašu vina koja će raskrčiti put do skrivenih i zakopanih delova naše intime, pa eto i koje porodične tajne koja nalazi svoj put do sunca.

Eto priča o davno zaboravljenim vremenima, običajima, ritualima, uspomenama, mitovima, bajkama, pesmama. Iduće nedelje situacija počinje da se zahuktava, pa su mogući najrazličitiji scenariji praćeni emotivnim ispadima, no u pozadini je potreba za rasterećenjem i oslobođenjem duše, nakon čega ćemo biti na mnogo čišćem terenu.

Tekst: Krunoslav Balen Zlatunić

Sa sajta Lovesensa.rs pročitajte i:

Vaš horoskopski znak krije tajnu: saznajte u koga ćete se zaljubiti ovog leta

Kineski horoskop za jul 2015. godine

Pun Mesec u Jarcu: kako da održite samokontrolu i iskoristite veliki priliv energije

Šta nam donosi vreme vladavine Raka

Šta je najveća sreća za vaš horoskopski znak: ljubav, putovanja, vera ili jaka prijateljska veza

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.