Ljubavni horoskop za 09. avgust

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni horoskop za 09. avgust

Proverite šta vas danas očekuje na ljubavnom planu!

Ovan

Ako ste se odnedavno upoznali sa izvesnom osobom koja vas je zaintrigirala, potrebno je malo strpljenja pre nego što se odlučite da sa njom stupite u kontakt. Pokušajte da je u međuvremenu ne idealizujete i nemojte se zanositi nekim sanjarenjima. Moguće je da kada do susreta dođe i kada je bolje upoznate, shvatite da ste je pogrešno procenili.

Pročitajte i: Horoskop za 09. avgust
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << />
Bik

Vaš društveni život je izuzetno bogat, a danas vam donosi jedno prijatno iznenađenje. Veoma ste raspoloženi za flert i nećete se ustručavati, bilo da se nalazite u krugu prijatelja ili na radnom mestu. Neko iz vaše neposredne okoline će rado pristati na vaše igre. Moguće je da već neko vreme gaji simpatije prema vama, a da je to do sada vešto krio.

Blizanci

Ovaj dan donosi dugo priželjkivanu hrabrost da priđete jednoj osobi koja vam se već duže vreme dopada. Potrebno je da se opustite i budete otvorenog uma. Ukoliko želite da zaista doprete do nje i ostvarite dublji odnos, budite spremni da pravite mnoge kompromise. Dotična osoba je neko ko vodi prilično nekonvencionalan život.

Rak

Danas treba da se pokrenete i budete u što većem krugu ljudi ako želite da upoznate nekog ko bi u vama probudio naklonost i simpatije. Velike su šanse da takvu osobu sretnete u pratnji nekog ko je na istim talasnim dužinama kao i vi. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka bi mogli da razmišljaju o tome kako da pozitivno iznenade njihovo voljeno biće.

Lav

Planetarni aspekti ovog dana donose osveženje u vaš emotivni status, pogotovo ako ste u poslednje vreme prolazili kroz težak period. Ljubav je obostrana i u to nema sumnje, ono što je vaš bio problem je nedostatak razumevanja jedno za drugo. Danas ćete otkriti da ste ponovo zaljubljeni u vašeg partnera i da uživate u njegovom društvu.

Devica

Ovaj dan donosi mnogo toga pozitivnog na polju ljubavi. Neko koga ste od skoro upoznali, počinje da vam poklanja pažnju, a to će vama mnogo prijati. Nemojte se iznenaditi kada shvatite da ste pronašli baš ono što ste tražili. Do kraja dana, saznaćete da imate mnogo toga zajedničkog. Od pogleda na život, do istih hobija.

Vaga

Ako ste se pre izvesnog vremena odaljili od nekog ko vam je mnogo značio i zbog koga ste mnogo patili, danas biste mogli da ponovo ostvarite kontakt. Naravno, ako želite da se toj osobi ponovo približite, dozvolite vremenu da radi za vas. Ako ste, pak, procenili da neke stvari ne treba ponovo pokretati, najbolje bi bilo da joj to jasno stavite do znanja.

Škorpija

Ovo je idealan dan za druženje sa prijateljima, a manje povoljan za ljubav. Ukoliko još uvek tražite partnera, danas ne očekujte da ćete sresti nekog ko bi i malo odgovarao vašim kriterijumima. Sa druge strane, razmislite da možda ne postavljate previsoke standarde. Ukoliko ste u vezi, obuzdajte ljubomoru. Sve što vam nije jasno - pitajte.

Strelac

Danas ćete biti veoma spontani i potencijalnoj simpatiji ili stalnom partneru sa lakoćom pokazivati vaše emocije. Vi kao da ste zaljubljeni u ceo svet! Nemate problem sa nesigurnošću čak i kada treba da se otvorite nekome koga tek površno poznajete. Pripazite se samo da do kraja dana ne budete povređeni zbog ovakvih postupaka.

Jarac

Imate mnogo samopouzdanja i smatrate da je neko vredan vašeg truda i pokušaja osvajanja. Čak i ako vam taj neko deluje kao neosvojiva tvrđava, to za vas ne predstavlja nikakav izazov! Spremni ste da budete istrajni u naporima da osvojite nečije srce i trenutno ne birate sredstva. Čuvajte se mogućih razočarenja.

Vodolija

Danas ćete biti prilično zaokupirani razmišljanjima o vašoj voljenoj osobi. Ukoliko ste još uvek sami, pitaćete se zašto još uvek niste pronašli adekvatnog partnera. Umesto da krivca tražite u drugima, razmislite da možda vi niste ta osoba koja mora nešto da promeni. Za početak, da se više smeje i prihvati šalu na sopstveni račun.

Ribe

Očekuje vas mnogo razgovora sa partnerom, ali nema razloga za brigu - u pitanju su stvari vezane za vašu budućnost. Nemojte se iznenaditi ako voljena osoba predloži da počnete da živite zajedno. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka bi danas mogli da upoznaju jednu zanimljivu osobu na mestu na kome se nikada nisu nadali da je predviđeno za ljubav. Otvorite četvore oči.

horoskopius

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.