Izvor: Luftika.rs, 29.Jul.2016, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji horoskopski znaci su najbolji u krevetu?

Koji horoskopski znaci bude strast, vatru, zrače velikom ljubavničkom energijom i ostavljaju dobar utisak u krevetu? Šta treba raditi sa ovim znacima, a šta nikako ne pokušavati? Možda nisu emotivni, ali su dobri ljubavnici koji vas neće razočarati u krevetu.
Ovi horoskopski znaci su najbolji u krevetu.
Ovan Za Ovnove kažu da su “mašine”, ali i da najviše vole vođenje ljubavi posle žestoke svađe. Ovan je privlačan i voli da dominira i zavodi, što može izazvati probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u vezi. Ume da bude veoma uzbuđen. Oni ne mogu da se obuzdaju.

Kažu da je Ovan najstrastveniji od svih drugih horoskopskih znakova. Uzbuđuju ih spontane i pametne osobe. Takođe, „polude“ u spontanim situacijama.
Zašto su Ovnovi optimisti? Bik Sa Bikom u krevetu će vam biti genijalno. Voli da se izležava i da je po ceo dan i noć u krevetu. Važi za najmuževnijeg znaka zodijaka, ali ima i najjači nagon. Voli da dominira i da drži sve pod kontrolom.

Za njega važi pravilo kakav na jelu, takav na delu. Bika ćete osvojiti ili u kuhinji ili u krevetu. Za njega je dobra ljubav kao dobra hrana. Voli da uživa, i to dugo.
Kakva je 2016. za Bikove? Lav Lav je strastvani znak, koji je izrazito vatren u krevetu. Ne voli dosadu i ume da proceni već pri upoznavanju ko je dobar u krevetu. Pun je samopouzdanja i želi kraljevski tretman u krevetu.

Loš ljubavni čin ne prašta sebi ni partneru, i najčešće ga ostavlja zbog toga. Zbog dobrog se.a često je spreman na sve, i predaće se zadovoljstvu 100 posto.
Zašto Lav očekuje da ga svi vole? Škorpija Ovaj znak važi za jednog od najboljih ljubavnika. Oni koji budu sa njim mogu se osećati izmanipulisano ili iskorišćeno, a Škorpija ponekad to i radi, koristi ljude zbog svojih potreba.

Nisu emotivci, ali su dobri ljubavnici. Škorpije su veoma strastvene, pa avantura sa njima mora da bude pun pogodak.
Zašto treba bežati od muškarca Škorpije?  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.