Kako horoskopski znaci piju voćni jogurt: Jarčevi čekaju maminu dozvolu, a Škorpije erekciju

Izvor: Prva.rs, 31.Okt.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako horoskopski znaci piju voćni jogurt: Jarčevi čekaju maminu dozvolu, a Škorpije erekciju

Ovan: Umesto da otvori flašicu, on otkine poklopac, popije jogurt na eks i gađa prvog ukućanina koji mu se nađe u blizini praznom ambalažom.
Bik: Prvo pogleda račun, da zna koliko je poskupeo voćni jogurt, zatim uporedi sa računima konkurentskih lanaca trgovina, otvori flašicu, oliže čep da se ništa ne baci i popije jogurt. Kad završi, bar još 20 minuta istresa na jezik preostale kapljice jogurta koje se čvrsto drže za zidove ambalaže.
Blizanac: Otvori >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << flašicu jogurta, onda kaže reč-dve, pa otpije malo, pa prebaci da vidi šta ima na tv-u, otpije još malo, pa se gleda u ogledalu, pa optije još malo, pa ode u wc, pa zaboravi gde je stavio flašicu, zapravo zaboravi šta je uopšte pio i da li je uopšte pio . .
Rak: Voli voćni jogurt jer ga podseća na detinjstvo, otpije prvi gutljaj pa pusti da mu jogurt klizi niz grlo, seća se svih ukusa kod pokojnog dede na selu, a naročito višanja, pa se rasplače jer je deda umro, pa nema koji višnju da bere i ostavi jogurt za kasnije, da bi imao razloga i kasnije da plače.
Lav: Pije voćni jogurt samo ako mu ga donesu u krevet. Otvorenog.
Devica: Prvo pročita sve što piše na ambalaži, izgugla sve emulgatore, veštačke boje i dodatke koji se stavljaju u voćni jogurt, zatim analize koliko je zdrav ili štetan po njihov slabašan probavni trakt. Do večeri donese odluku da li da ga pije sutra ujutru.
Vaga: Najčešće umre ispred rafa na kojem stoji više vrsta voćnih jogurta, još ako ima i više proizvođača njihov duh nakon smrti ostane da tumara napred - nazad između stalaža mega marketa mrljaljući sebi u bradu "možda od višnje, ili bolje od kajsije, ali onda ovaj Dukatov, mada ako je Dukatov onda najbolje od jagode, ili ovaj Imlekov od Višnje, ili ovaj sa žitaricama . . "
Škorpija: Pije voćni jogurt jer od toga jača potencija. Škorpija zapravo radi sve od čega jača potencija. Skine se u gaće, otpije guljaj i čeka erekciju.
Strelac: Seća se kako je u vreme Kulina bana voćni jogurt bio glavna poslastica u ovijem krajevima, zatim ispriča kratku istoriju i geografiju voćnog jogurta, zatim ulogu voćnog jogurta u filozofskim krugovima, na kraju napitak pokloni nekom siromahu kojeg usput sretne jer njega čekaju njegovi kamioni i avioni.
Jarac: Ne pije ovaj napitak, osim ako mu/joj mama ne kaže da treba da pije voćni jogurt jer je zdrav i jer je u našoj tradiciji i istoriji da se pije voćni jogurt, a da ako je to tako kroz vekove i još to mama potvrdi, onda će Jarac i da pogine u borbi za voćni jogurt.
Vodolija: Kupi voćni jogurt samo da bi probao/la kako se on kombinuje sa pršutom, burekom, kafom i svime što normalnom čoveku ne bi palo na pamet.
Ribe: ..se mnogo obraduju kad im neko kupi voćni jogurt, stave ga ispred sebe, zažmure, ispevaju mu pesmu u mislima, zanesu se u maštanju od dalekim svetovima, zaigraju po sobi, pa malo gledaju kroz prozor, slušaju muziku, jogurt usput su negde odavno i izgubile, ali ne veze, kupiće im neko, neki novi voćni jogurt.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.