Kako da se 1. aprila našalite sa različitim znacima horoskopa

Izvor: Prva.rs, 16.Apr.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da se 1. aprila našalite sa različitim znacima horoskopa

OVAN
Ne šalite se u trenutku dok očekuje od vas nešto važno, može se desiti da vam lupi vrata ispred nosa, a ako niste sklonili nos na vreme...
BIK
Šala  treba da budu simpatične i da mu date vremena da se sam sebi smeje, budite spremni na uzvraćanje, skoro istom merom.
BLIZANCI
Možete se slobodno i dva puta našaliti, jer će u svojoj rasejanosti zaboraviti kako ste to uradili prvi put, a on vas možda prevari šalom za dva-tri dana,kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se seti.
RAK
Pre izvođenja prvoaprilaske prevare dobro pogledajte u kakvom je emotivnom stanju Rak, da ga još i ne rasplačete, ili mu ne povredite osećanja,dakle dozirano i nežno.
LAV
Ako se šalite sa Lavom, vrlo je poželjna publika,gde će on biti glavni, a kada se on bude šalio sa vama, budite spremni na jedan mali komični skeč, on i tu mora biti naj.
DEVICA
Jedino neoprostivo je da Devicu nečim isflekate, ili polijete, sve ostalo će nekako podneti, a možda vam iz obzira i razumevanja neće ni uzvratiti.
VAGA
Ne dirajte u izgled i sposobnosti i nemojte da ispadnu previše naivne, dajte im vremena  da odluče da li im je smešno,ili ne, kao i da  odluče da li će i oni vas prevariti, ili ipak,ne.
ŠKORPIJA
Pre prvoaprilske šale, detaljno proučiti uputstvo za upotrebu, a u slučaju kontraindikacija posavetovati se sa lekarom, ili farmaceutom, jer su poznata zlopamtila.
STRELAC
Uživaće u pravljenju smicalica kako na svoj, tako i na vaš račun, potpuno opušteno. Bilo bi lepo da je prvi april makar jednom mesečno.
JARAC
Dok izigravate klovna, ili komičara, Jarac će se pitati do čega je vama, imate li višak vremena, ili malo obaveza?Njemu i nije baš do šale.
VODOLIJA
Budite spremni da vas Vodolija pretekne u prvoaprilskoj šali, ili prevari, zaskočiće vas kada se najmanje budete nadali, pa budite na oprezu čitavog dana, i smejte se do suza.
RIBE
Obavestite ih da ste se upravo našalili na njihov račun, možda će i upaliti, uglavnom uradite nešto previše očigledno, da ne propadne šala. Verovatno vam neće uzvratiti.
Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 062 858 83 31). Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.