Izvor: Luftika.rs, 10.Dec.2016, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idealno mesto za sastanak sa svakim znakom zodijaka

Izlazak sa voljenom osobom nas uvek usreći, ali odabir idealnom mesta za sastanak često ume da bude izazovan zadatak. Saznajte koja mesta savetuju zvezde i izaberite idealnu lokaciju za sastanak u skladu sa parterovim horoskopskim znakom!
OVANOvan živi za nova iskustva i avanture. Potrebno im je nešto što će promeniti njihovu ustaljenu rutinu. Iznenadite ih putovanjem na neko novo mesto na kom će moći da iskuse nove stvari.
Biće i više nego srećni da prihvate vaš poziv za kampovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << planinarenje ili neki drugi vid aktivnog odmora.

BIKPredstavnici ovog znaka su hedonisti, usporeni i uspavani individualci, puni života i uvek spremni da iskuse sva zadovoljstva u svom laganom tempu.
Izvedite ih u lokalnu vinariju da probate različite vrste vina, u novi restoran sa neverovatnim glavnim kuvarom ili jednostvano isplanirajte romantično veče upotpunjeno malim luksuznostima za kojima tiho žude ali ih sebi nikad ne bi priuštili.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.